enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
07:02 Rusya’da enflasyonu düşürme çabaları sonuç veriyor
22:55 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
21:55 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
21:16 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:27 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ı ziyaret eden SP Genel Başkanı Arıkan: “Üzerimde emeği olan bir büyüğümdür”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ı ziyaret eden SP Genel Başkanı Arıkan: “Üzerimde emeği olan bir büyüğümdür”
14.04.2025
A+
A-

* Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ı makamında ağırladı.

* Başkan Büyükkılıç, bir ağabey olarak güzel işler yapılmasını temenni ederken, SP Genel Başkanı Arıkan da “Üzerimde emeği olan bir büyüğüm, her zaman bize gereken sevgiyi göstermiş bir büyüğümdür” dedi.

*Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Bir dizi ziyaret ve program dolayısıyla memleketi Kayseri’ye gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükkılıç, “Hem genel başkanlığınız hem de Pazar günü yapılan Saadet Partimizin Kayseri İl Başkanlığı kongreniz hayırlı, uğurlu olsun. Cenab-ı Allah hayırlı hizmetlere vesile kılsın” dedi.

Büyükkılıç, siyasetin insanlara hizmet etme vesilesi olduğunu kaydederek, “İnşallah istişareyle doğruları, güzellikleri paylaşarak gelişmeye yönelik çalışmalar yapmayı Mevla’m lütfetsin. Güzel işler yaparak güzelliklerden hepimizin nasipdar olması önemli ve anlamlı. Bu manada siz Genel Başkanımızsınız ama ben de bu çizgiden gelen bir ağabey olarak söylüyorum. Tekrar hoş geldiniz” diye konuştu. Başkan Büyükkılıç, basın mensuplarına da çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başkan Büyükkılıç’ı Ziyaret Eden SP Genel Başkanı Arıkan: “Üzerimde Emeği Olan Bir Büyüğümdür”

SP Genel Başkanı Mahmut Arıkan ise Başkan Büyükkılıç’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Bu şehirde doğduk, büyüdük, suyunu içtik. Cenab-ı Allah Saadet Partisi Genel Başkanı olarak bu şehre gelmeyi de nasip etti. Şehrimiz, Türkiye’deki önemli ve örnek olan şehirlerden bir tanesidir. Hem duruşuyla hem hayırseverleriyle hem ticarete bakış açısıyla hem de girişimcilik ruhuyla Kayseri her yerde farkını ortaya koyuyor” dedi.

Başkan Büyükkılıç’ı Ziyaret Eden SP Genel Başkanı Arıkan: “Üzerimde Emeği Olan Bir Büyüğümdür”

“Her Zaman Bize Gereken Sevgiyi Göstermiş Bir Büyüğümdür”

Başkan Büyükkılıç’ın üzerinde çok emeği olduğuna vurgu yapan Arıkan, “Değerli başkanım benim lise yıllarımdan beri büyüğüm, milli gençlik vakfının o dönem başkanlığını, Refah Partisi’nde başkanlıklarımızı yapmıştı, üzerimde emeği olan bir büyüğüm, her zaman bize gereken sevgiyi göstermiş bir büyüğümdür. Kayseri, ticarette, girişimcilikte örnek oluyorsa, siyasette de bundan önce ortaya koyduğu dostluk havasını bundan sonra da koyacaktır” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.