enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
08:17 Turizme savaş darbesi
07:31 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
07:12 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
00:58 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:42 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Donald Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu, “Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:08 Made in EU Nedir?
00:06 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Karadağ’da “15 Temmuz” Konulu Etkinlik Düzenlendi 7 saat önce

Karadağ’da “15 Temmuz” Konulu Etkinlik Düzenlendi      7 saat önce
15.07.2023
A+
A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Karadağ’da fotoğraf sergisi açıldı.

TÜHA / TÜRKUAZ Europe İnternational News Agency

Karadağ’ın Bar şehrinde yapımı 2014 yılında TİKA tarafından tamamlanan İslam Kültür Merkezinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla konferans düzenlendi.

Programa, T.C. Podgoritsa Büyükelçisi Barış Kalkavan, Karadağ İslam Birliği Başkan Yardımcısı Behlul Kanaçi, Karadağ’daki Türk kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra Boşnak ve Arnavut siyasetçilerin ile yerel yetkililerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

“Özgürlük ve Demokrasi Mücadelesi”

T.C. Podgoritsa Büyükelçisi Barış Kalkavan, burada yaptığı konuşmasında, darbe girişiminin yıl dönümünde şehitleri anmak için kendileriyle dayanışma içinde olan Karadağ’daki Arnavut ve Boşnak toplumunun önde gelenlerine teşekkür etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Karadağ İslam Birliği Başkan Yardımcısı Behlul Kanaçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde darbenin başarısızlığa uğratıldığını, bunun da kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Konferans programın ardından TİKA ve T.C. Podgoritsa Büyükelçiliği iş birliğinde hazırlanan, hain darbe girişiminin yaşandığı geceye ait fotoğrafların yer aldığı fotoğraflar sergilendi.

Sergi, 10-17 Temmuz 2023 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.