enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:24 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle yarın Türkiye’ye gelecek.
22:08 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 43. yılını kutladı
21:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’e yükselen üç kulübün yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.
21:41 Dışişleri: Netanyahu ve iş birlikçileri adil şekilde yargılanmalı
21:31 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının sözleri Nazi zihniyetinin temsilcisidir
21:19 Ermenistan Başbakanı Paşinyan’dan Türkiye’ye ziyaret
19:20 Kızıldeniz Gölgesinde El-Şebab, DEAŞ-Somali ve Husiler İttifakı mı?
18:26 İsrail-İran savaşı’nda, Nükleer felaketten bir başka dünya savaşına kadar korkutucu senaryolar değerlendiriliyor…
18:03 Küresel Adalet mi İsrail mi?
17:53 İsrail Sorunu ile Batı da Yüzleşmek Zorunda Kalacak
17:35 Türkiye’nin yüz karası: KADIN CİNAYETLERİ
13:22 TÜİK açıkladı: Trafikte araç sayısı rekor artışla 205 bin arttı Türkiye’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 32 milyonu geçti
12:56 Hatay Sörf Merkezi’nin ilham verici hikâyesi, “Hayatın Çizgisi” belgeseliyle beyaz perdede hayat buldu
10:19 Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Muğla’nın Dalaman Çayı’nın Aydın’a tahsisi ortalığı ayağa kaldırdı…
07:44 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli ve MHP’nin, “yeni yüzyılın terörsüz Türkiye’si” vizyonuyla çerçeveleyip başlattığı anayasa süreci” 
20:36 Altun’dan İsrail’e tepki: Çıldırmışlık halinin son tezahürü
15:01 Ümit Özdağ tahliye edildi
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
07:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzmir’de İYİ Parti kadın politikaları esti!

İzmir’de İYİ Parti kadın politikaları esti!
11.10.2022
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, İzmir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)dan Ataner YÜCE’nin haberine göre, İlk önce il ve ilçe başkanlarıyla toplantı düzenleyen Başkan Yüksel hemen ardından kapı çal gönül al etkinliği kapsamında hane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşları ziyaret etti.İYİ Partili Yüksel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Esnaf ve hane ziyaretlerine ehemmiyet gösteren Başkan Yüksel, İzmir’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde il, ilçe başkanları ve vatandaşla bir araya geldi. Önce İzmir İl Binasında il ve ilçe başkanları ile bir araya gelen Başkan Yüksel toplantının hemen ardından İYİ Parti’nin büyük ses getiren kapı çal gönül al projesi kapsamında hane ziyaretlerinde bulundu.

Resim önizlemesi“VATANDAŞIN İLGİSİ 2023’E IŞIK OLUYOR”İzmir’de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Başkan Ünzile Yüksel, Yüksel yaptığı açıklamada:” Geçtiğimiz gün  Kadın Politikaları Genel Merkez Yöneticileriyle birlikte güzide şehrimiz İzmir’e geldik. Gelir gelmez il ve ilçe başkanlarımızla toplantı düzenledik. Seçim çalışmaları hakkında konuştuk. Aylık planlarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Kadın Politikalarımız ev sahipliğinde İYİ Parti Kadın Politikaları tarafından eğitim ve gündem değerlendirme toplantısı düzenledik. Eğitimin hemen ardından kapı çal gönül al etkinliği çerçevesinde sadece İzmir’de binlerce haneye ziyaret gerçekleştirdik. Tüm sorun , öneri ve talepleri dinledik.  Genel Başkanımızın selamları ilettik. Genel Başkanımıza iletmek üzere halkımızın da selamını aldık” dedi.

Resim önizlemesi

Dertlerin ülkenin her yanında ortak olduğunu ifade eden Başkan Ünzile Yüksel, “Derin yoksulluk , Suriyeli ve Afganistan’dan gelen sığınmacılar, işsizlik, gençlerin istihdam sorunları, ekonomik ve sosyal kaygı ve daha birçok hususta halkla konuştuk, fikirlerini aldık, yaşanan sorunları çözecek politikalarımızı anlattık. Öte yandan kadınlar için, Türkiye için gerçekleştirmek istediğimiz projeleri halkımıza anlattık. Vatandaşın yoğun ilgisi bizleri çok memnun etti. Bu ilgi ve alaka 2023 seçimlerine de ışık tuttu. Halkımız bize, biz de halkımıza güveniyor ve 2023 yılının Türkiye’nin İYİ şahlanışı olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

[TÜHA Haber Ajansı, 11 Ekim 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.