enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:51 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
11:08 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
08:55 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:58 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
00:55 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:51 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:47 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:45 Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:39 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:17 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:04 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
00:01 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
12:15 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
11:07 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Terörle mücadelenin tek amacı, terörü tüm unsurlarıyla tamamen bitirmek”

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Terörle mücadelenin tek amacı, terörü tüm unsurlarıyla tamamen bitirmek”
21.01.2024
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Terörle mücadelenin tek amacının terörü bitirmek olması gerektiğini belirterek, 40 yıl sonra hâlâ şehit haberleri alıyorsak yapılması gerekenin strateji değiştirmek olduğunun altını çizdi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Meral Akşener: Cumhurbaşkanlığına değil, başbakanlığa adayım | Euronews

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şunları söyledi:

Türk milleti olarak teröre karşı 40 yıldır sarsılmaz bir iradeyle mücadele ediyoruz! Değil 40, 140 yıl olsa da asla boyun eğmeyeceğiz! Bu yüzden İYİ Parti olarak biz de teröre karşı içerdeki ve dışardaki mücadeleyi elbette sonuna kadar destekliyoruz. Ancak her terör saldırısı sonrasında ‘Can çekişiyorlar…’, ‘Son çırpınışları…’, ‘Ayakkabı numaralarını biliyoruz…’, ‘Kanı yerde kalmadı…’ diyerek milletimizi oyalayan ve bu kutlu mücadeleyi bir intikam meselesine indirgeyen hamasete de elbette göz yumamayız. Çünkü bizim baktığımız çerçevede devlet intikam almaz, gereğini yapar. Terörle mücadelenin tek amacı, terörü tüm unsurlarıyla tamamen bitirmektir. Eğer ki; 40 yıl sonra bile hâlâ evlatlarımızı teröre şehit vermeye devam ediyorsak; yapmamız gereken şey strateji değiştirmektir. Ama öyle geçtiğimiz yıllarda yapıldığı gibi teröre sözüm ona çözüm bulmak için siyasi arayışlara girmekten bahsetmiyorum. Çünkü sözde ‘teröre siyasi çözüm’ diyerek atılan her adım, şüphesiz ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşuna, varlığına ve huzuruna yönelen birer kurşun olarak geri dönecektir. Nitekim bunu yakın tarihimizde yaşadık. Çok acılar çektik. Canlarımızı, evlatlarımızı kaybettik. Bir daha tekrarlanmasına da asla müsaade etmeyiz!” sözleriyle sürdürdü. (TBMM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.