enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:03 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Terörü ilanihaye Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız”
00:02 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri!…
00:02 Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular bu hafta sona eriyor
00:01 Bakan Kurum: Kira ve konut fiyatlarını dengeleyeceğiz
00:01 Boraltan Köprüsü Faciası…Rus ordusundan kaçan 146 Azeri TÜRK’ünün katliamı…
00:01 Erdoğan: Karadeniz’de sivil gemiler hedef alınmamalı, ikazlarımızı ilettik
00:01 ABD Başkanı Trump, Ukrayna-Rusya Savaşı’yla ilgili Avrupalı liderlerle kapsamlı görüşmeler yaptı…
00:00 ‘Taşacak Bu Deniz’ oyuncuları arasına katıldı
00:00 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Yeni fırsatların ortaya çıktığı dönemden geçiyoruz”
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı”nda konuştu…
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Boraltan faciası, CHP’nin Türkiye tarihine geçmiş bir kara lekesidir”
00:07 Science dergisindeki Muhtemel ‘İstanbul’ depremine ilişkin uzmanlardan farklı açıklamalar peş peşe geldi…
00:07 Doç. Dr. Barış Semiz, “Pamukkale’nin Uşak’taki altın madeni faaliyetleriyle ilişkilendirilmesi gerçeği yansıtmıyor”
00:06 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “İzmir’in okullarında tuvaletlerde sabun var ama çeşmelerinde su akmıyor”
00:05 Devlet Bahçeli: Türk dili, milli varlığın korunmasına yönelik stratejik bir sorumluluktur
00:03 Trafikte düzeni bozana rekor cezalar yolda
00:03 Bakan Göktaş, Türkiye’de de nüfus yaşlandı ve doğurganlık azaldı”…
00:01 Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…
00:00 Bakan Fidan: “Biz inanıyoruz ki; dış müdahalelerden arınmış, istikrarlı bir Suriye, bölgemiz için büyük bir artı değer olacaktır.
09:59 Manisa, 2025’i Büyük Bir Kayıpla Bitiriyor: Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Kırcami problemini çözme sözü verdi

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Kırcami problemini çözme sözü verdi
08.03.2024
A+
A-

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Antalya’nın yıllardır kanayan yarası konumundaki Kırcami problemini çözme sözü verdi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal,  Kırcami imar planı sorunu 30 yıldan fazla bir süredir çözülemediğini belirterek, bugüne kadar Belediye yönetimlerinin değiştiğini fakat gerekli planın bir türlü hayata geçirilemediğini söyledi.

Antalya’nın tüm sorunlarına kafa yoran ve proje üreten İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal, Kırcami sorununu tamamen ortadan kaldıracağını hatırlatarak, Kırcami’nin inatlaşma sonucu bu noktaya geldiğini ifade etti.

Ünal, “Kırcami İmar problemi iki tarafın inatlaşması sonucu on yıllardır çözülemedi ve Kırcami’de yaşayanlar mağdur edildi. Onlar için hayat törpüsü, stres kaynağı, geleceğe dair karamsarlık ve geleceklerini planlamaları engelledi” dedi

KIRCAMİ İKİ KUTUP ARASINDA SIKIŞTI

Kırcami konusunda herkesin bir taraf olduğunu, bu nedenle sorunun kördüğüm haline geldiğini belirten İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, “Ayrıca herkes bir taraf olmuş, objektiflini yitirmiştir. Kırcami iki kutup arasında sıkışıp kalmıştır. Bu problemi ancak tarafsız, belediye başkanlığında, tek gayesi insanları mutlu etmek ve hayatlarını kolaylaştırmak olan, Dr. Nesrin Ünal olarak çözeceğime söz veriyorum. Ne vekilliğimde ne de hekimliğimde çözemeyeceğim hiç bir problem için söz vermedim. Verdiğim sözleri de tuttum” dedi.

İNSAN ODAKLI PROJELER ÜRETECEĞİZ

Kırcami imar sorununu çözerken insan odaklı hareket edeceklerini belirten İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, “Antalya’yı dönüştürerek sadece Türkiye’de değil, dünyada örnek gösterilen bir şehir haline getireceğiz. Yarınlarımıza hazırlanırken, uzman ekiplerimizle birlikte, Bizim Geleceğimiz Projesi yardımıyla geleceğimizi bir dahiliye hekimi sabrı ve hassasiyeti ile sorunları çözerek planlayacağız. Çünkü Antalya en iyisin hak ediyor. Antalya İyi belediyeciliği hak ediyor” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.