enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:10 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İsveç’te saldırı: Sekiz yaralı

İsveç’te saldırı: Sekiz yaralı
04.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / İsveç’te küçük bir kasabada düzenlenen saldırıda 8 kişi yaraladı. Saldırgan yaralı olarak ele geçirilirken polis terör şüphesi üzerinde duruyor.

(TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı’nın (dpa/TY,CÖ)ye dayandırdığı habere göre, İsveç’te başkent Stockholm’ün yaklaşık 270 kilometre güneybatısındaki Vetlanda adlı kasabada bir saldırgan sekiz kişiyi yaraladı. Saldırganın, bıçak olduğu tahmin edilen kesici bir cisim kullandığı belirtildi.İsveç polisi Çarşamba akşamı yaptığı açıklamada, saldırıyla ilgili “terör eylemi şüphesiyle” inceleme başlatıldığını kaydetti.

Saldırıdan kısa süre sonra yapılan ilk açıklamada olayın cinayete teşebbüs olarak sınıflandırıldığı belirtilmişti.

Yirmi ile 30 yaşları arasında olduğu belirtilen erkek saldırgan polis tarafından vuruldu. Yaralı olarak ele geçirilen fail, tedavi için bir hastaneye kaldırıldı.

Saldırıya uğrayan sekiz kişinin ise çeşitli yerlerinden yaralandıkları kaydedildi.

Polis olayın nedeni ve saldırıda kullanılan ve bıçak olduğu tahmin edilen silahla ilgili araştırmaların devam ettiğini bildirdi.

İsveç İçişleri Bakanı Mikael Damberg, TT haber ajansına verdiği demeçte, saldırıya uğrayan bazı kişilerin ağır şekilde yaralandığını açıkladı. Ancak daha fazla ayrıntı vermedi. Saldırıda can kaybı meydana geldiğine ilişkin bir bilgi ise yok.

[TÜHA Haber Ajansı, 04 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.