enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:51 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
11:08 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
08:55 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:58 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
00:55 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:51 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:47 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:45 Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:39 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:17 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:04 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
00:01 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
12:15 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
11:07 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İsveç’te, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırılarına protesto

İsveç’te, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırılarına protesto
18.10.2020
A+
A-

TÜHA HABER / İsveç’te, Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırıları protesto etmek ve Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonu desteklemek amacıyla gösteri düzenlendi.

TRT Haber’de yer alan AA’nın haberine göre, İsveç’te yaşayan Azerbaycanlılar başkent Stockholm’ün Segel Torg Meydanı’nda düzenlendikleri gösteride ellerinde Azerbaycan ve Türk bayraklarıyla Azerbaycan halkına ve ordusuna destek verdi.

Sayıları 300 kişiyi ulaşan ve aralarında Türk ve Pakistanlıların da bulunduğu göstericiler, “Karabağ Azerbaycan’ındır”, ”Karabağ bizimdir bizim olacak”, ”Sivillere saldırıları durdurun” ve “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları attı.

Burada grup adına yapılan açıklamada, Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın işgal ettiği topraklardan çıkması istendi.

Açıklamada, “Ermenistan askerlerinin Azerbaycan toprakları, askerlerine ve sivil halka yaptığı son saldırıları şiddetle kınamak için burada toplandık. Dünya devletleri ve uluslararası kuruluşlar Ermenistan’ın saldırgan tavrına gerekli tepkiyi göstermeli” ifadesine yer verildi.

Daha sora Ermeniler tarafından Azerbaycan’ın işgal edilen topraklarının haritası iki minibüsün üzerine asılarak, sokaklarda dolaşıldı.

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Ekim 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.