enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:12 Bu Ne Yaman Çelişki
23:03 Musk’ın ‘Amerika Partisi’ Başarılı Olur mu?
22:08 Kitap: Müslümanlığın Temel Dinamiği
13:46 Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Ankara’da bulunan 4 taşınmazın özelleştirilmesine karar verildi.
13:29 Bakan Uraloğlu, “Esenboğa Metrosu’nun yeni projesi 2 ay içinde tamamlanacak”
07:55 Katil soysuz İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde beklenen ateşkes öncesi özellikle bölgenin kuzeyine yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı
07:28 Baklava kutusundaki rüşvet görüntülerine Özgür Özel, i. Özel, “Görüntüleri gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü”
07:18 Araştırma: Su içmeyen çocuğun başarısı düşüyor, büyümesi yavaşlıyor
07:13 CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle yeni bir fezleke daha TBMM’de
00:51 Oosterwolde’ye yeni sözleşme
00:07 Muş’ta balıkların üreme dönemi olan 15 Mayıs 15 Ağustos tarihleri arasında uygulanan av yasağına sıkı denetim
23:50 Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı otel yangını davası sürüyor
23:33 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile bugünPakistan’a resmi ziyarette bulunacak.
23:25 Türkiye, metan gazına maruz kalarak şehit olan askerlerimizi son yolculuklarına uğurladı.
23:07 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütünün (WIPO) Bakanlar Toplantısı’na katıldı
22:53 İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Türkiye, özgür biçimde kendi geleceğini kendi tayin eden bir Suriye’den yanadır”
22:35 Zeydan Karalar tutuklandı
22:23 Manavgat Belediye Başkanı Kara görevden uzaklaştırıldı
22:12 Bakan Yumaklı’dan orman yangınlarına karşı uyarı
21:50 Güçlü Türkiye İçin Stratejik Öneriler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İstanbul Filistin’in sesini dünyaya duyuracak

İstanbul Filistin’in sesini dünyaya duyuracak
31.12.2024
A+
A-

Reklam

İstanbul, yeni yılın ilk gününde tarihin en büyük gösterilerinden birine sahne olacak. “Dün Ayasofya, Bugün Emevi, Yarın Aksa” yürüyüşü için yüz binlerce kişi Galata Köprüsü’nde buluşarak, dünyaya Filistin’e destek mesajı verecek.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Galata Köprüsü bir kez daha büyük buluşmaya ev sahipliği yapacak. Yarın sabah ‘Dün Ayasofya, Bugün Emevi, Yarın Aksa’ sloganıyla Filistin için toplanılacak. Gazze’deki zulme bir kez daha “dur” denilecek.

Ayasofya-i Kebir, Sultanahmet, Süleymaniye, Fatih ve Yeni Cami’de kılınacak sabah namazının ardından şehitler için dualar edilecek.

308 sivil toplum kuruluşunun düzenleyeceği yürüyüşle İsrail zulmü lanetlenecek, dünyaya Filistin’e destek mesajı verilecek.

İstanbul Filistin'in sesini dünyaya duyuracak

“Dün Ayasofya, Bugün Emevi, Yarın Aksâ”

TÜGVA’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 1 Ocak’ta saat 08.30’da Galata Köprüsü’nde buluşma çağrısı yapıldı.

Paylaşımda, “Dün Ayasofya, Bugün Emevi, Yarın Aksâ! Karanlık günler için inanıyoruz ki Bir güneş doğuyor!” mesajına yer verildi.

Bazı yollar kapatılacak

Galata Köprüsü’nde gerçekleşecek miting nedeniyle kentte bazı yollar 1 Ocak sabahı kapalı olacak.

Bu kapsamda, Fatih’te Galata Köprüsü ve buraya çıkan tüm katılımlar ile Beyoğlu’nda Kemeraltı Caddesi’ne Karaköy Meydanı’ndan itibaren araçlar geçiş yapamayacak.

1 Ocak’ta saat 05.00’den itibaren ise Meclis-i Mebusan Caddesi Dolmabahçe Meydanı’ndan itibaren Galata Köprüsü istikametine çıkan tüm cadde ve sokaklar, Kemeraltı Caddesi (Tophane ışıkları ile Karaköy Meydanı arası iki yönlü), Bankalar Caddesi ile Tersane Caddesi’nin çift yönlü trafiğe kapatılması planlandı.

Saat 04.00’ten eylem bitene dek Ragıp Gümüşpala Caddesi, Reşadiye Caddesi, Ankara Caddesi, Ebu Suud Caddesi, Sahil Kennedy Caddesi (Sirkeci ile Vefa Karakurdu Üst Geçidi arası), Küçük Ayasofya Caddesi ve bu caddeye çıkan tüm yollardan araçlar geçemeyecek.

Kapatılacak yollara alternatif olarak, Unkapanı Köprüsü, Refik Saydam Caddesi, Meclis-i Mebusan Caddesi Dolmabahçe istikameti, Atatürk Bulvarı ile Unkapanı Köprüsü’nün kullanılması istendi.

Önlemler kapsamında, bu akşam saat 20.00’den itibaren kapatılacak yollarda park eden araçlar kaldırılacak.

Ayrıca, 1 Ocak saat 04.00’den itibaren Eyüpsultan-Eminönü Tramvay Hattı’nda Küçükpazar-Eminönü durakları arasında, Kabataş Tramvay Hattı’nda ise Kabataş-Sultanahmet arasında seferler yapılacak.

Bu akşam saat 22.00’den 1 Ocak saat 04.00’e kadar Kabataş Tramvay Hattı’nda, Kabataş-Beyazıt arası sefer icra edilemeyecek.

Kapanan yollara alternatif olarak Unkapanı Köprüsü, Refik Saydam Caddesi, Meclis-i Mebusan Caddesi’nde Dolmabahçe istikameti, Atatürk Bulvarı, Unkapanı Köprüsü belirlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.