enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:57 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
07:47 Hafta içi yaşanan Ankara Gündemi’nden kısa kısa!
07:46 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye, terörsüz yarınlarda daha güçlü olacak”
07:20 MSB’den “metan gazı zehirlenmesi” açıklaması: Öngörülemez ve olağan dışı olarak gelişmiştir
00:11 “Katilin Yol Haritası Değil, Milletin İradesi Geçerlidir!”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda “Terörsüz Türkiye” sürecini görüştü
00:05 Adalet Bakanı Tunç, terör örgütü PKK’ya ilişkin, “Silah bırakma sürecinin izlenmesiyle ilgili devletin kurumları konuyu hassasiyetle takip ediyor.”
00:03 Leman dergisinin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, yurt dışından Türkiye’ye girişinde İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.
00:03 Özgür Özel kimin tetikçiliğini yapıyor?
00:02 Irak’ın Süleymaniye kentinde terör örgütü PKK’ya bağlı ilk grup silah bıraktı!
10:29 Hollanda tarihinde bir ilk: Cengiz SAHAN, Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Başkomutanlık koltuğuna oturdu 
07:58 CHP’li belediyelere soruşturma: Böcek ve Karalar’dan sonra Tutdere de görevden uzaklaştırıldı
07:48 BM raporu: Türkiye’nin yüzde 88’i çölleşme riskiyle karşı karşıya
07:26 Türkiye, HTŞ’yi ‘terör örgütleri’ listesinden ne zaman çıkarabilir?
07:13 ‘Gazze’de soykırım yapılıyor’ diyen BM raportörüne ABD’den yaptırım
00:07 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini Fahrettin Altun’dan devralan Burhanettin Duran, görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.
23:12 Kartalkaya davasında otel sahibi Halit Ergül ifade verdi: ‘300 personelden birinin hatasını hepimiz çekiyoruz’.
22:42 Bakan Kurum, Roma’da düzenlenen “2025-Ukrayna iyileştirme konferansı”na katıldı
11:22 İletişim Başkanlığı’na Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran atandı
11:04 CHP’li belediyeleri saran yolsuzluk ağı tek tek gün yüzüne çıkarken, Bayrampaşa Belediyesi’nden de 2 istifa geldi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İnegölspor Teknik Direktörü Şimşir, ”Çok iyi oynamadık ama çok iyi mücadele etti”

İnegölspor Teknik Direktörü Şimşir, ”Çok iyi oynamadık ama çok iyi mücadele etti”
13.10.2021
A+
A-

TÜHA HABER / TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 7. Haftanın önemli maçlarından birini kendi sahasında Diyabekirspor ile oynayan maçta İnegölspor zorlanmasına rağmen maçın 4. dakikasında bulduğu tek golle isteği 3 puanı alarak guruptaki sıralamada 11 puanla 9. Sırada kendine yer bularak üst sıralar için ümitlenmiş oldu.
Hasan Erkin Şimşir: Puan yada puanlar bizi rahatlatacak Mustafa Kemal Atatürk İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, (TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘na yapmış olduğu açıklamada, “Oyun olarak değil ancak sergilenen mücadeleden memnum” dedi.
 “Bu çocuklar 8 günde 3 maç oynadı. Oyuncularımın koşan bir rakibe karşı ortaya koydukları maçı kazanma azimleri ve sergiledikleri mücadeleden dolayı alınlarından öpüyorum” diyen Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, futbolda bazen kötü oynayıp da kazanmanın da güzel olduğunu söyledi.
Hasan Erkin Şimşir, “Oynanan maçta bence çok iyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. Bizim adımıza çok güzel bir 3 puan aldık. Başarılı sonuçların devamını getirmek istiyoruz. Oynanan 7 maç sonrasında üst sıralarda yer alan takımlarla aramızdaki puan farkını koruyarak, yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Her maç sonrasında morallerinin  yükseldiğini ifade eden Teknik Direktör Şimşir, “Kendimize olan güvenimiz artıyor. Tek sıkıntımız bu ligde üst üste maç oynamamız nedeniyle kadro derinliğimizin olmamasıdır. Bu durumu aşmak için oynamayan veya az süre alan arkadaşlarımızı istenilen form grafiğine ulaşmaları için elimizdeki imkanları kullanarak, kendilerinden daha fazla yararlanacağımız oyuncu sayısını hazır hale getirmek istiyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Ergene Velimeşe maçına iyi hazırlanıp, puan veya puanlar almak için gideceğiz” şeklinde konuştu.

HABER : Sadullah ORGAN & Bursa, İNEGÖL

[TÜHA Haber Ajansı, 13 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.