enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:57 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
07:47 Hafta içi yaşanan Ankara Gündemi’nden kısa kısa!
07:46 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye, terörsüz yarınlarda daha güçlü olacak”
07:20 MSB’den “metan gazı zehirlenmesi” açıklaması: Öngörülemez ve olağan dışı olarak gelişmiştir
00:11 “Katilin Yol Haritası Değil, Milletin İradesi Geçerlidir!”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda “Terörsüz Türkiye” sürecini görüştü
00:05 Adalet Bakanı Tunç, terör örgütü PKK’ya ilişkin, “Silah bırakma sürecinin izlenmesiyle ilgili devletin kurumları konuyu hassasiyetle takip ediyor.”
00:03 Leman dergisinin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, yurt dışından Türkiye’ye girişinde İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.
00:03 Özgür Özel kimin tetikçiliğini yapıyor?
00:02 Irak’ın Süleymaniye kentinde terör örgütü PKK’ya bağlı ilk grup silah bıraktı!
10:29 Hollanda tarihinde bir ilk: Cengiz SAHAN, Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Başkomutanlık koltuğuna oturdu 
07:58 CHP’li belediyelere soruşturma: Böcek ve Karalar’dan sonra Tutdere de görevden uzaklaştırıldı
07:48 BM raporu: Türkiye’nin yüzde 88’i çölleşme riskiyle karşı karşıya
07:26 Türkiye, HTŞ’yi ‘terör örgütleri’ listesinden ne zaman çıkarabilir?
07:13 ‘Gazze’de soykırım yapılıyor’ diyen BM raportörüne ABD’den yaptırım
00:07 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini Fahrettin Altun’dan devralan Burhanettin Duran, görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.
23:12 Kartalkaya davasında otel sahibi Halit Ergül ifade verdi: ‘300 personelden birinin hatasını hepimiz çekiyoruz’.
22:42 Bakan Kurum, Roma’da düzenlenen “2025-Ukrayna iyileştirme konferansı”na katıldı
11:22 İletişim Başkanlığı’na Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran atandı
11:04 CHP’li belediyeleri saran yolsuzluk ağı tek tek gün yüzüne çıkarken, Bayrampaşa Belediyesi’nden de 2 istifa geldi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Iğdır Valiliği’nce, 2024 Yılı Haziran Ayı Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Iğdır Valiliği’nce, 2024 Yılı Haziran Ayı Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi
05.07.2024
A+
A-

Iğdır Valisi Ercan Turan, 2024 Yılı Haziran Ayı Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı’nda, Iğdır’da huzur ve asayişin korunması için görev yapan güvenlik güçlerinin gerçekleştirdikleri faaliyet verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi - Genel Haber - Yeşil Iğdır

Vali Ercan Turan, Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı’nda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın 2024 yılı Haziran ayı içerisindeki asayiş uygulamalarına yönelik verdiği bilgiye göre, Asayiş Suçları ile Mücadele Kapsamında; (110) aranması olan şahıs yakalanarak adli birimlere veya cezaevlerine teslim edildi. Ayrıca Asayişe müessir suçlara karıştığı tespit edilen toplam (36) şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vali Ercan, Göçmen Kaçakçılığı Suçları ile Mücadele Kapsamında ise; (42) düzensiz göçmen yakalanarak Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiğini ve (9) göçmen kaçakçısı yakalanmış, bu şahıslardan (2)’si tutuklandığını ve (7)’sinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı.

Terörle Mücadele Kapsamında da bilgilendirme yapan Vali Ercan Turan, (28) küçük, (1) orta çaplı olmak üzere toplam (29) operasyon icra edilerek BTÖ mensuplarına ait muhtemel sığınak, mağara ve barınma alanları kontrol edilmiş olup gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde BTÖ mensuplarınca eski tarihlerde kullanılan (1) mağara tespit edildiğini söyledi.

Vali Ercan, Mağara içerisinde EYP düzeneğinde kullanılabileceği değerlendirilen toplam (10) kg gübre ve  (amonyum nitrat), ele geçirilen  yaşam malzemelerinin ise imha edildiğini aktardı.

Ercan, Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda; (2179) paket gümrük kaçağı sigara, 8 kg tütün/nargile tütünü, 6 şişe kaçak içki, 9 adet kaçak cep telefonu, 17,5 kg kaçak gıda, 36 adet emtia ele geçirildiğini ve (18) şüpheliye adli işlem yapıldığını ifade etti.

Vali Ercan Turan, Narkotik Suçları ile Mücadele Kapsamında; (7507) gram esrar, 170 gram metamfetamin, (236) adet sentetik ecza maddesi, (345) kök kenevir, (2) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildiğini belirtti.

Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda da, adli makamlara intikal ettirilen (13) şüpheli şahıstan (12)’si tutuklanarak cezaevine teslim edildiğini aktaran Vali Ercan, Trafik Düzen ve Güvenliğinin Sağlanması Kapsamında ise; 31.391 araç ve sürücü kontrol edildiğini, 6.858.833 TL cezai işlem uygulandığını, 114 araç trafikten men edildiğini ve 35 yaralamalı trafik kazasına müdahale yapıldığını açıkladı.

Nargile – Sigara Denetimi,

Vali Ercan Turan, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan ortak denetimlerde (56) işyeri (kahvehane, kafe, çay bahçesi) denetime tabi tutulduğunu (1) işyerine nargile sunum belgesi bulunmamasından ve kapalı alanda sigara-nargile içilmesinden dolayı cezai işlem uygulandığını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.