enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:34 Doğu Karadeniz’den ocak-ekim döneminde bal ihracatı, 1 milyon 834 bin 520 dolara ulaştı.
00:32 Suriye Sahasındaki Meydan Okumalar ve Fırat’ın Doğusu
00:31 Terör örgütü PKK Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinden tamamen çekildi
00:26 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:19 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:19 Şara’nın Washington Ziyareti ve Türkiye’nin Rolü
00:19 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
00:19 TOBB’un Nefes kredi hacmi 25 milyar liradan 50 milyar liraya yükseltildi…
00:09 Sempozyum | Sosyal Panorama 2025: Türkiye’de Değişen Nüfus ve Ailenin Geleceği
00:09 Engelli bireylerin trafik sigortasından indirimli yararlanmalarına ilişkin yeni düzenleme 1 Şubat 2026’da yürürlüğe girecek.
00:08 Bakan Uraloğlu, “Üretilen dördüncü Milli Banliyö Tren Seti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edildi”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elim uçak hadisesinin neden yaşandığını çok daha net göreceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız”
00:06 Bakan Kacır: Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz
13:46 Kriz Beklentisine Mahkum Olmak
11:24 4. Ölüm Yılında, Şair, Yazar, Düşünür Sezai Karakoç
07:21 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Türkiye’nin dünya çapında bir turizm markası”
00:56 Sındırgı’da 22 bin 600 binada inceleme yapıldı…
00:53 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “İlk ziyaretimi Türkiye’ye yapmaktan son derece memnunum”
00:47 CSO Ada Ankara’dan bu hafta müzikseverlere unutulmaz konserler, çeşitli etkinlikler…
00:41 SPD Başkanı Yıldız: Kuraklık yerleşiyor. Su Yönetiminde radikal bir değişim şart.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hollanda’nın ölüme terk ettiği Türk kızı Funda’ya Türkiye kucak açtı

Hollanda’nın ölüme terk ettiği Türk kızı Funda’ya Türkiye kucak açtı
19.04.2022
A+
A-

AMSTERDAM, İSTANBUL – TÜHA HABER / Hollanda’nın Tilburg kentindeki evinde karanlık bir odada ölümü bekleyen 35 yaşındaki Funda Gök, Türkiye’den gönderilen ambulans uçakla İstanbul’a getirildi.

Giresunlu Gök Ailesi’nin 35 yaşındaki kızı Funda Gök’e geçen yıl rahatsızlanınca St. Elisabeth Hastanesi’ndeki doktorlar tarafından ‘mide kanseri’ teşhisi konuldu. Aylar sonra ise iddialara göre ‘sende mide kanseri’ yok denilerek evine gönderildi. Dayanılmaz acılar yaşayan ve yediği her yiyeceği kusan Funda Gök, odasına kapandı, trajik bir şekilde adeta ölümünü beklemeye başladı.

Ailesi Türkiye’den yardım talep etti

Sürekli mide bulantısı yaşayan ve ağrı kesicilerle günlerini geçirmeye başlayan Funda’nın ailesi gözlerinin önünde erip giden kızları için Türkiye’den yardım istemeye karar verdi. Aile, başkonsolosluğa başvuruda bulunarak Türkiye’de tedavi talebinde bulundu. Sağlık Bakanlığı gerekli protokolleri tamamladıktan sonra Hollanda’ya bir ambulans uçak gönderdi.

Türk doktorlarına emanet edildi

Eindhoven Havalimanı’ndan ayrılan ambulans uçak Funda Gök’ün naklini sağ salim gerçekleştirdi ve gece saatlerinde İstanbul’a ulaşan ambulans uçaktan alınan genç kadın tedavinin yapılacağı hastaneye yatırıldı ve Türk doktorlarına emanet edildi.

20+ Profile mit dem Suchbegriff „Tapan“ | LinkedIn

HABER : Sedat TAPAN

[TÜHA Haber Ajansı, 19 Nisan 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.