enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:30 ABD Başkanı Trump ile Rus lider Putin’in Alaska Zirvesi
07:29 Uluslararası Af Örgütü (Amnesty), İsrail’in Gazze’de Filistinlileri kasıtlı olarak aç bırakmaya yönelik sistematik politika yürüttüğünü ortaya koydu…
07:25 (BM) İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), 2024 yılında 383 insani yardım çalışanı hayatını kaybetti
07:08 ABD’den Ukrayna’nın Kırım’ı Rusya’ya ait olarak tanıması şartı…
07:07 Aon’un “Küresel Ücret Şeffaflığı” raporu yayımlandı Şirketler ücret şeffaflığına hazır değil
07:04 Türkiye İsrail’i vurur mu? İbrahim Karagül yazdı: Alaska Zirvesi’ni arkasındaki akıl; Barış’tan başka şeyler de planlıyor..”
07:04 Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’dan Hamas’a: Yaptığınız eylemle Filistin’e ne kazandırmış oldunuz
07:03 ABD Başkanı Trump: Almanya, Britanya ve Fransa, Ukrayna’da asker bulundurmak istiyor
07:00 AB’nin varoluş sancısı: Kış uykusundan uyanabilecekler mi?
07:56 Ahıska Türkleri!
07:52 Ermenistan-ABD-Azerbaycan Arasında İmzalanan Zengezur Koridoru Anlaşması, Türkiye, Türkistan Coğrafyası, İran, Rusya ve Çin Aleyhine Sonuçlanabilecek Birçok Husus İçermektedir.
07:47 Belçika’da ilkokul ve ortaokullarda cep telefonu ile diğer elektronik cihazların kullanımı, 2025-2026 eğitim-öğretim yılından itibaren ülke genelinde yasaklanacak.
07:25 Eurovision Şarkı Yarışması 70. yılını kutlamak için yepyeni bir görünüme kavuşuyor
02:17 Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya’nın ülkesine yönelik saldırılarını “gösterişli” ve “alaycı” olarak nitelendirdi…
22:57 İsrail’in abluka ve saldırısı altındaki Gazze Şeridi’nde gönüllü görev yapan Filistin asıllı Amerikalı hemşire Amanda Nasır, İsrail soykırımı Gazze’yi yok etti
22:46 Gazze “açlıktan” ölüyor!
22:07 Hamas, Gazze’de ateşkes teklifini kabul etti
21:41 ABD Başkanı Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile Beyaz Saray’da bir araya geldi.
18:19 Dünyanın lanetlediği katil soykırımcı İsrail, Gazze’de operasyonları genişletiyor: Siviller için güneye geçiş hazırlığı
17:57 Trump-Zelenskiy görüşmesinden hemen önce düzenlenen Rus saldırılarında en az 7 kişi öldü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hollanda’daki Türk öğrenciler için önemli fırsat: 14 Mayıs’ta Rotterdam’da ‘Kariyer Fuarı’

Hollanda’daki Türk öğrenciler için önemli fırsat: 14 Mayıs’ta Rotterdam’da ‘Kariyer Fuarı’
04.05.2022
A+
A-

AMSTERDAM – TÜHA HABER / Kariyer geliştirmek ve yakalamak, önde gelen şirketlerin bir parçası olmak için bu fuarı kaçırmayın!

İlhan KARAÇAY’ın haberi:

Türkiye’de kariyer yönetimi ve istihdam alanlarında çalışan sivil toplum kuruluşu TalentforBIZ tarafından, Türkiye’nin global firmalarının katılımıyla Rotterdam’da bir kariyer fuarı düzenlenecek.

Fuarla, yurtdışında yaşayan ve öğrenim gören gençlere Türkiye’deki kariyer fırsatlarının tanıtılması hedeflenmektedir.

Genç ve gelecek vaat eden yetenekleri, operasyonları için yaratıcı beyinler arayan küresel şirketlerle buluşturma amacı taşıyan fuar, okumakta olan veya yeni mezun olanların TalentforBIZ ile, kariyer fırsatlarını yakalamak ve bu önde gelen şirketlerin bir parçası olmak için mükemmel bir fırsat olacak.

Aselsan, Havelsan, Türk Hava Yolları ve Türk Havacılık, Uzay Sanayii’nin sponsorluğunda, Rotterdam Hilton Otel’de 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü düzenlenecek fuarda, Arçelik, Roketsan, STM, TEİ, Teleperformance, Turkiye Ulusal Ajansı, Ford Otosan, TUSAŞ, Yıldırım Holding YTB ve Yunus Emre Enstitüsü gibi firmalar yer alacak.

Ayrıca, tüm gün sürecek etkinlik boyunca, atölye/örnek olay çalışmaları, iş/staj mülakatları, söyleşiler gibi pek çok diğer kariyer faaliyeti de gerçekleştirilecek.

metin içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY KAYIT OLMAK VE İLGİNİZİ ÇEKEN ETKİNLİĞE BAŞVURMAK

TalentforBIZ ile, katılımcı firmaların insan kaynakları yöneticileri ile yüz yüze tanışma, sunumlarını dinleme, birebir/grup mülakatlarına, vaka ve atölye çalışmalarına katılma ve güncel tutmayı unutma fırsatınız olacak.!
Tüm bunlar için, ‘yetenekkapisi.org’ adresinde yer alan, katılacağınız TalentforBIZ etkinliğine kaydolun, firmaların düzenleyeceği etkinlikleri inceleyin ve ilgilinizi çekenlere başvurun!

İşverenlerin sizi daha doğru tanıyabilmesi için, ‘Yetenek Kapısı’ndaki profilinizi eksiksiz doldurmayı ihmal etmeyin!

BİLGİLENDİRME OTURUMLARI
Firmaların; markalarını, projelerini ve kariyer fırsatlarını tanıttığı sunumlara katılma fırsatı yakalayabilirsiniz.

STANT ZİYARETLERİ
Stantları ziyaret ederek firmaların temsilcileri ile tanışma ve kariyer fırsatları hakkında doğrudan görüşme imkânı bulabilirsiniz.

MÜLAKATLAR
Fuar esnasında katılımcı firmalar birebir veya grup mülakatları gerçekleştirecek. “Yetenek Kapısı”nı kullanarak ilgilendiğin firmanın iş/staj ilanları veya etkinliklerine başvuru yaparak mülakatlara davet edilebilirsiniz.

PROJE DEĞERLENDİRMELERİ
Özgün ve yenilikçi projelerini firmaların üst düzey yöneticilerine sunma şansı yakalayabilirsiniz.

Fuara katılmak isteyenler https://talentforbiz.org adresinden kayıt olabilirler.

TalentforBIZ 2022’de 7 ülkede!

  • 14 Mayıs – Rotterdam / Hollanda

  • 21 Mayıs – Londra / Birleşik Krallık

  • 27-28 Mayıs – Köln / Almanya

  • Eylül/Ekim – New York / Amerika

  • Eylül/Ekim – Taşkent / Özbekistan

  • Eylül/Ekim – Kuala Lumpur / Malezya

  • Eylül/Ekim – Jakarta / Endonezya

[TÜHA Haber Ajansı, 04 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.