enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:51 TRT1 Televizyon Kanalında reyting rekorları kıran ‘Gönül Dağı’ dizisinde Niğdeli Osman Özcan
07:37 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi
07:33 İzmir’in Çeşme’ye su veren Kutlu Aktaş Barajı’nda seviye yüzde 10’a geriledi, ilçenin yaklaşık 30 günlük içme suyu kaldı.
07:30 Gana uyruklu dağcı Nicholas ACKAH’ın cenazesi, aradan geçen 27 güne rağmen hâlâ Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bekletiliyor.
07:28 Türkiye balistik füze projelerinde daha da hızlanacak
07:25 Basınla buluşan Niğde Belediye Başkanı Özdemir, Niğde’nin dönüşümüne dair önemli bilgileri paylaştı.
07:21 Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Bungalov Tatili vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
07:06 Meclis’e Sunulacak Yasa Teklifi Zeytinlikleri, Korunan Alanları ve Kültürel Varlıkları Tehdit Ediyor
07:03 UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı: Dünyanın gözü Sakarya’da olacak
07:02 ABD, İsrail’in İran saldırılarına katılacak mı?
06:55 Kira Artışında Dünya Birincisiyiz!
00:24 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle bugün Türkiye’ye gelecek.
22:08 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 43. yılını kutladı
21:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’e yükselen üç kulübün yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.
21:41 Dışişleri: Netanyahu ve iş birlikçileri adil şekilde yargılanmalı
21:31 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının sözleri Nazi zihniyetinin temsilcisidir
21:19 Ermenistan Başbakanı Paşinyan’dan Türkiye’ye ziyaret
19:20 Kızıldeniz Gölgesinde El-Şebab, DEAŞ-Somali ve Husiler İttifakı mı?
18:26 İsrail-İran savaşı’nda, Nükleer felaketten bir başka dünya savaşına kadar korkutucu senaryolar değerlendiriliyor…
18:03 Küresel Adalet mi İsrail mi?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hava trafiği durma noktasına geldi…

Hava trafiği durma noktasına geldi…
21.04.2020
A+
A-
TÜHA HABER / Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü (Eurocontrol), yayınladığı animasyonla koronavirüsün hava trafiğine etkisini gözler önüne serdi.

Koronavirüs önlemleri ekonomileri vurdu, en başta havacılık sektörü felce uğradı. Binlerce uçuş iptal edildi, uçaklar havaalanlarında kızağa çekildi. Hal böyle olunca, hava trafiğinde ciddi azalma yaşandı.

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü (Eurocontrol), konuyla ilgili bir animasyon yayınladı. Koronavirüs nedeniyle hava trafiğinde geçen yıla göre yaşanan değişim gözler önüne serildi.

Animasyondaki görüntülerden biri, 18 Nisan 2019’a ait. Avrupa’da yapılan uçuşlar görülüyor. Yoğun bir hava trafiği söz konusu. Diğer kayıt ise 16 Nisan 2020’yi gösteriyor, burada ise hava trafiği neredeyse durma noktasına gelmiş.

Türkiye’deki hava trafiği de 7 Nisan 2019 ile 5 Nisan 2020’ye ait iki kayıt üzerinden karşılaştırılıyor. Koronavirüsün Türkiye hava trafiğine etkisi de net bir biçimde görülebiliyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 21 Nisan 2020]

Pelin Çift İle Gündem Ötesi

‘Pelin Çift ile Gündem Ötesi’ her Cuma Payitaht “Abdülhamid”den sonra TRT 1 Ekranlarında..

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.