enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
08:17 Turizme savaş darbesi
07:31 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
07:12 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
00:58 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:42 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Donald Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu, “Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:08 Made in EU Nedir?
00:06 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gündemden kısa kısa!

Gündemden kısa kısa!
17.05.2024
A+
A-

10Haber’den Gazeteci, Editör Anıl TUNCER, Gündeme düşen haber başlıklarını derledi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Anıl Tuncer - yazarın son içerikleri ve değerlendirme yazıları - Sputnik Türkiye

Anıl TUNCER, Editör

  • Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Milli Emlak şefi A.Ö. ve harita mühendisi A.U. hazine arazilerinin kiralanması ve satışıyla ilgili vatandaşlardan ‘rüşvet’ aldıkları iddialarıyla ilgili soruşturma sonucunda gözaltına alındı.
  • Harçlığını çıkarmak için motokuryelik yapan ancak bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Ata Emre Akman’ın annesi “Katil azmettirildi, bunun farkındayız” dedi. E.Ö.’nün babasıyla ilgili duyumlarını paylaştı.
  • İstanbul Sancaktepe’de, site inşaatı temeli için açılan alan, davalar nedeniyle atıl kaldı. Yağmur sularıyla havuza dönüşen alanda çocukların yüzdüğü anlar cep telefonuna yansıdı.
  • Sosyal medyada ‘şeriat sistemine küfrettiği için yargılanan avukat Feyza Altun’a dokuz ay hapis cezası verildi. ‘İnanç özgürlüğüyle bir problemim yok’ savunması yapan Altun’a ceza indirimi uygulanmadı.
  • Eski nişanlısı tarafından sürekli taciz edilen Bahar’ın baskı altında olduğunu herkes biliyordu. Polise de başvurmuştu Bahar. Taciz sürdü, Bahar hayatına devam etmeye çalıştı, ama olmadı. Eski nişanlı genç kadını sokak ortasında öldürdü.
  • 29 işçinin öldüğü Beşiktaş’taki gece kulübü yangınında dokuz kişi tutuklanmıştı. Savcılık kamu görevlileri için de soruşturma izni istemişti, valilik CHP belediyesi yöneticisi 13 kamu görevlisi için bu izin verdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.