enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Göktürk Ata Ocakları: “Yaşlılarımız toplumun değeridir”

Göktürk Ata Ocakları: “Yaşlılarımız toplumun değeridir”
04.10.2024
A+
A-

Göktürk Ata Ocakları Genel Başkanı Barbaros Siral, Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

BARBAROS SİRAL: "YAŞLILARIMIZ TOPLUMUN DEĞERİDİR" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı | Haberler > GÜNDEM

[Göktürk Ata Ocakları Genel Başkanı Barbaros Siral]

Başkan Barbaros Siral yayımladığı mesajında, yaşlıların toplumun en değerli hazineleri olduğunu ve onların birikimlerinin gelecek nesillere aktarılması gerektiğini vurguladı.

GEÇMİŞİN TANIKLARI, GELECEĞİN GÜVENCESİ

Barbaros Siral, “Yaşlılarımız, toplumumuzun hafızasıdır. Geçmişteki deneyimlerinin birikimi, bizlere yol gösteren en değerli kaynaklarımız” olduğuna dikkat çekti.

Yaşlıların sadece geçmişin tanıkları değil, geleceğin de güvence altında olduğunu belirten Başkan Siral, “Onların sağlığı, huzuru ve mutluluğu hepimizin ortak sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

VEFA BORCUMUZU ÖDEMELİYİZ

Barbaros Siral, yaşlıların yaşam standartlarını yükseltmek ve onlara gereken saygıyı göstermek için çalışmalara devam edeceklerini hatırlatarak, “Bu özel hafta, yaşlılarımıza olan vefa borcumuzu ödemek için önemli bir fırsattır. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam, yaşlılarımızın en büyük hakkı” olduğunun altını çizdi.

SAYGI VE SEVGİYLE YAŞLILARIMIZI ONURLANDIRALIM

Göktürk Ata Ocakları Genel Başkanı Barbaros Siral mesajının son bölümünde ise şunları şöyledi:

“Tüm yaşlıların bu önemli haftada sevinç ve mutlulukla dolu bir dönem geçirmesini dileyerek, toplum olarak yaşlılara olan saygıyı ve sevgiyi artırmak gerekiyor”.

***

Barbaros Siral

Nizam-ı Alem Ocakları ve daha sonra değişen adıyla Alperen Ocakları gençlik yapılanmalarında siyasetle tanışan Siral, daha sonra Büyük Birlik Partisi’nde aktif görevler aldı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının ardından bir süre ara verdiği siyasete, Türkiye ve dünya medyasının ilgi gösterdiği Dolunay Parti’de Genel Başkan Yardımcısı göreviyle devam etti. 2018 yılında kapatılan Dolunay Parti sonrası dernek çalışmalarını sürdürerek, bugün Göktürk Ata Ocakları Kurucu Genel Başkanı oldu.

“Göktürk Ata Ocakları bugün itibarı ile evrakları teslim edilmiş, resmi kuruluşu gerçekleşmiş bir gençlik teşkilatıdır. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Türkiye’nin en kapsamlı ocağı olacağımızın sözünü şimdiden veriyorum” diyen Siral, “Tüm milliyetçi, muhafazakar gençleri ocağımıza bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.