enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:52 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:38 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:35 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:18 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:13 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı…
00:03 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:01 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
00:01 Bakan Tunç: Sanal Bahis aile bütünlüğünü tehdit ediyor
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Genel başkanını yalanladı! Çıray’dan Akşener’e cevap: Gerçek dışı açıklamada bulundu

Genel başkanını yalanladı! Çıray’dan Akşener’e cevap: Gerçek dışı açıklamada bulundu
03.05.2023
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisiyle ilgili ‘ikinci sırayı kabul etmedi’ açıklamasına cevap veren İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Hakkımda konuyu saptıran, eksik, gerçek dışı açıklamada bulundu” dedi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘nın ‘STAR Haber’den aktardığı haberine göre, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray geçtiğimiz günlerde milletvekili adaylığından çekilmişti. Daha önce “Yine başa mı döndük?” tweeti atan ardından da adaylıktan çekildiğini, partisinin baraj altına düştüğünü belirten Aytun Çıray’ı başka partililer de istifalarla takip etmişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e FETÖ’ye yakın isimlerin aday yapılması nedeniyle eleştiri yağmurunda bulunan Çıray, yine bombaladı. Akşener bir televizyonun canlı yayınında Çıray’ın adaylıktan çekilmesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunarak “Aytun Bey istifa etmedi, adaylıktan çekildi. Ön seçim yapınca sonuçlarına uyacağım diye ilan ettim. İstanbul, Ankara, İzmir gibi yerlerde ikinci sıraları kontenjan kullanacağımı söyledim. Aytun Bey’i kontenjan olarak 2. sıradan gördük. Kendisinin bilgisi olmadan ani bir iş yapmadım. Özel kalem arkadaşımıza kendisine bilgi vermesini istedim. Kendisini aradı, ‘ikinci sıraya konulacaksınız, bir itirazınız var mı’ dendi. ‘İkinci sırayı kabul edemem’ dedi, akşam üstü ‘feragat ediyorum’ dedi” şeklinde konuştu.

ÇIRAY SOSYAL MEDYA HESABINDAN CEVAP VERDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ifadelerine sosyal medya hesaplarından yanıt veren Aytun Çıray, ‘konuyu saptıran, eksik, gerçek dışı’ değerlendirmesinde bulundu. Çıray’ın paylaşımı şu şekilde: “Sayın Meral Akşener, Sayın Fatih Altaylı’ya hakkımda konuyu saptıran, eksik, gerçek dışı açıklamada bulundu. Bu defa kapsamlı bir şekilde yapacağım meşru müdafaa hakkımı seçim sonrasına erteliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.