enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
08:17 Turizme savaş darbesi
07:31 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
07:12 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
00:58 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:42 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Donald Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu, “Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:08 Made in EU Nedir?
00:06 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“Gençliği Olmayan Hiçbir Kurum, Kuruluş ve Devlet Ayakta Kalamaz”

“Gençliği Olmayan Hiçbir Kurum, Kuruluş ve Devlet Ayakta Kalamaz”
29.07.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediyenin eğitim, kültür, gençlik ve spor çalışmalarını kurmaylarıyla birlikte değerlendirerek, projeleri masaya yatırdı. Başkan Büyükkılıç, özellikle gençlerin önemine değinerek, “Gençliği olmayan hiçbir kurum, kuruluş ve devlet ayakta kalamaz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında Başkanlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Genel sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Bayar Özsoy ile ilgili daire başkanları katıldı.

Belediye bünyesinde eğitim, kültür, gençlik ve spor çalışmaları hakkında brifing alan Başkan Büyükkılıç, 2019-2020 yılı çalışmalarını kapsamlı bir şekilde ele alarak, önümüzdeki süreçte yürütülecek çalışmalara ilişkin talimatlar verdi.

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, gençlerin birer hazine olduğunu belirterek, yapılan hizmetlerde gençleri çok önemsediklerini kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, “Gençlik bizim için çok çok önemlidir. Gençliği olmayan hiçbir kurum ve kuruluş, devlet ayakta kalamaz. O açıdan bizlerde gençlerimizin eğitim, donanımlı, tarihi misyona uygun o anlayış içerisinde yetişmelerini sağlamak amacıyla eğitim alanında, kültür alanında, siyaset, spor alanında donanımlı olmaları için gayret gösteriyoruz. Z kuşağı olarak nitelendirilen yavrularımızın sosyal alanda kendilerini daha da geliştirecek bir gayret içerisinde bilimle buluşmalarını, insanlıkla buluşmalarını sosyal mecrada kendilerini rahatlıkla ifade etmelerini, ülkemize, kendilerine rahatlıkla kazanım elde edecek şekilde birikimlerini kullanmalarını elbette ki önemsediğimizi buradan paylaşmak istiyorum” dedi.

"Gençliği Olmayan Hiçbir Kurum, Kuruluş ve Devlet Ayakta Kalamaz"

“KAYSERİ EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ”
Kayseri’nin eğitim ve kültür merkezi olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti:
“Kayseri sosyalliğin merkezidir. KAYMEK ile bu alanlarda gerekli çalışmaları yapmak suretiyle kurum ve kuruluşlarımızla dayanışma içerisinde gençlerimizi donanımlı hale gelmesini sağlayan bir gayret içerisindeyiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 2019-2020 yılında gençlerimize yapılan çalışmaları ve onlardan beklentilerimiz bir bakıma değerlendiriyoruz. Kütüphanelerimizle, sportif ortamlarımızla, bilim merkezimizle z kuşağının gerçekten donanımlı hale gelme anlayışı içerisindeyiz” diye konuştu.

Z kuşağının sosyal medyayla olan bağlarından da bahseden Başkan Büyükkılıç, gençlerin sosyal medyayı bir iletişim merkezi olarak gördüklerini belirterek, “Sosyal medyadan tamamen koparak yaşamak bugün özellikle gençlerimiz için çok mümkün değil. Bu çerçeveden baktığımızda sosyal medyaya bir duruş geliştirmemiz yerine sosyal medyayı daha aktif, daha faydalı bir şekilde nasıl kullanabileceğimiz üzerinde durmamız gerekiyor. Gençlerimizi yanlışlardan korumalı, art niyetli kişilerin tuzaklarına karşı uyanık olmalarını sağlamalıyız. Tabii ki,  sınırlarımız olmalı. Çünkü esas olan sosyal medyada değil hayatta var olabilmek. Gençlerimiz için öyle hizmetler vermeliyiz ki;  Eğitim, kültür, spor alanında gelişmelerini sağlayarak sanal dünyaya olan bağımlılıklarını azaltarak, gerçek dünyada var olmalarını çabalamalıyız” dedi.

Kayseri Barosu seçim kararını verdi! – (UHA) Uluslararası Haber Ajansı

HABER : Yüksel SOLMAZOĞLU & Kayseri

[TÜHA Haber Ajansı, 29 Temmuz 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.