enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:20 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:14 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:13 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:12 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:11 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:10 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:10 Sapanca Gölü’nde Sular Çekildi: Balıkların Yüzdüğü Yerde Şimdi Yürüyüş Yapılıyor
00:09 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:08 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:06 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:05 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:04 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:03 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:11 Haftanın SAHA Bülteni’ninden özetler
00:10 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:08 Kültür-sanat odaklı haberler
00:06 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:05 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:04 APOSTO’dan Haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gazeteci Oktan Erdikmen’den yeni kitap: Dünyanın En Vahşi Hayvanı

Gazeteci Oktan Erdikmen’den yeni kitap: Dünyanın En Vahşi Hayvanı
16.03.2025
A+
A-

* Gazeteci Oktan Erdikmen’in yeni kitabı Dünyanın En Vahşi Hayvanı Frankfurt’ta tanıtılıyor. 29 Mart’taki özel etkinlikte; kitap okumaları, söyleşi ve imza günü düzenlenecek.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Gazeteci ve yazar Oktan Erdikmen’in yeni kitabı Dünyanın en vahşi hayvanı, Kırmızı Kedi Yayınları etiketiyle okurlarla buluşuyor. Kitabın ilk tanıtım etkinliği, 29 Mart 2025 Cumartesi günü saat 20.00’da, Almanya’nın Frankfurt kentinde bulunan International Theatre Frankfurt’ta gerçekleşecek.

Bu özel etkinlik, sadece bir kitap tanıtımı olmanın ötesinde, Almanya genelinden seçkin davetlilerin katılacağı önemli bir networking buluşması niteliğini taşıyor. Okurlar, etkinlik boyunca Oktan Erdikmen’in anlatımıyla yeni kitabını yakından tanıma fırsatı bulacak.

Etkinlikte neler var?

Kitap tanıtım gecesinde, Erdikmen yeni eserinden özel okumalar gerçekleştirecek. Ayrıca soru-cevap bölümü ve imza etkinliği ile okurlarıyla birebir etkileşim fırsatı sunacak.

Oktan Erdikmen kimdir?

1984 yılında Merzifon’da doğan Oktan Erdikmen, çocukluk yıllarını ailesiyle birlikte taşındığı İzmir’de geçirdi. İzmir Atatürk Lisesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünü burslu olarak önemli bir başarıyla tamamladı. Daha sonra Avrupa Etüdleri alanında yüksek lisans yaptı.

2010’da burslu olarak Frankfurt Johann Wolfgang Goethe Üniversitesi’nde Uluslararası Ekonomi ve Ekonomi Politikaları alanında ikinci bir yüksek lisans derecesi aldı. Frankfurt Üniversitesi’nde siyasal ekonomi alanında doktora yapan Erdikmen, akademik kariyerinin yanı sıra gazetecilik alanında da faal olarak çalıştı.

Muhabir ve editör olarak farklı medya kuruluşlarında görev alan Erdikmen, Post gazetesinde ve Halk TV’nin Almanya temsilciliğinde çalıştı. Avrupa’dan haberler ve söyleşiler içeren Söz Avrupa’da programını hazırlayıp sundu. Kendi adını taşıyan Youtube kanalının ardından, Avrupa’dan medya grubunu kurarak Avrupa’daki gündemi yakından takip eden haber platformları oluşturdu.

Erdikmen’in akademik tezleri dışında Türkiye’nin ilk şehir plancısı: Aron Angel ve Gurbetçileri anlama kılavuzu adlı kitapları da bulunuyor.

Yeni kitabı Dünyanın en vahşi hayvanı ile okurların karşısına çıkan Oktan Erdikmen, Frankfurt’taki bu özel tanıtım etkinliğiyle edebiyatseverlerle buluşacak.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.