enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:05 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:55 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:38 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:35 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
11:29 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
10:00 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:14 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:48 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
12:57 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
22:31 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:07 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:01 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:11 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
10:04 Yurt genelinde sıcaklıklar artıyor
09:30 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
19:24 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Kadıköy’de katledilen Ahmet Minguzzi’nin ailesini programa çıkaracağı için tehdit edildi…

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Kadıköy’de katledilen Ahmet Minguzzi’nin ailesini programa çıkaracağı için tehdit edildi…
21.04.2025
A+
A-

* Gazeteci Candaş Tolga Işık, İstanbul Kadıköy’de 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin bıçaklanarak öldürülmesinin ardından ailesini programına konuk etmek isteyin tehdit edildiğini açıkladı.

* Işık, organize suç örgütlerinin çocukları kullanarak suç işlediğini ve devletin acil yasal önlem alması gerektiğini söyledi.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

İSTANBUL,  21 NİSAN 2025 – İstanbul Kadıköy’’de 24 Ocak 2025 tarihinde yaşanan acı olayda, 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi.  Salı Pazarı’nda alışveriş yaptığı sırada, yaşıtı B.B. tarafından beş yerinden bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Saldırı sırasında 16 yaşındaki U.B. ise yerde kanlar içinde kalan Minguzzi’yi tekmelemişti.

14 gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Mattia Ahmet Minguzzi, 7 Şubat 2025’te hayatını kaybetmişti. Olay, hem kamuoyunda hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, aileye destek mesajları yağmıştı.

151

AİLEYİ KONUK ETMEK İSTEYEN IŞIK’A TEHDİT MESAJLARI

Gazeteci ve televizyon programcısı Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu hafta Az Önce Konuştum programında Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesini konuk edeceğini açıkladı. Ancak Işık, programın yayınlanmaması için kendisine bazı tehditlerin iletildiğini de duyurdu.

“PROGRAMI YAPMAMAM İÇİN BENİ TEHDİT EDİYORLAR”

Işık X (Twitter) hesabından, “Programı yapmamam için beni tehdit ediyorlar. Vız gelir tırıs gider. 18’den küçük çocukları kriminalize edip sonra da suç makinasına çeviren bu çete, Minguzzi davasıyla ilgilenen kim varsa el çektirmeye çalışıyor” şeklinde paylaşım yaptı.

Ekran görüntüsü 2025-04-20 161634

Minguzzi ailesinin tehditler karşısında güvenlik altına alındığını belirten Işık, “Anne, baba ve teyzeye koruma verildi. Düpedüz organize suç örgütü olan bu dosyaya asayiş şube niye bakıyor? Anadolu’da bir şehirden tüm Türkiye’ye suç işletiyorlar, tehditler savuruyorlar daha organize bir suç olabilir mi?” ifadeleriyle yetkililere çağrıda bulundu.

Ekran görüntüsü 2025-04-20 162209 - Kopya

“ORGANİZE BİR YAPI TEHDİTLER SAVURUYOR”

Işık, paylaşımının devamında organize suç yapılanmasına dikkat çekerek, “18 yaşından küçük çocuklara parayla-uyuşturucuyla önce ufak suçlar işlettirip çete üyesi yapıyorlar. Yaştan dolayı çocuk az ceza yiyor. Bu arada çete, çocuklara işlettikleri suçlarla büyüyor, gövde gösterisi yapıp tehditle, şantajla vurgun yapıyor” ifadelerini kullandı.

Işık son olarak, “‘Yeni Nesil Suç Örgütleri’ denilen bu yapılara karşı acilen yasal değişiklik yapılmazsa durum daha da korkunç bir hal alacak. Bir insanı kalbinden 5 kez bıçaklayarak öldüren çocuk olmaz!” dedi.

20250410aw429825-0

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.