enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:37 Kar lastiği olmayan araçlar, 15 Kasım’dan itibaren yola devam edemeyecek
01:05 Hız sınırı, 14 bin 590 kilometrelik devlet ve il yolunda çalışmalar tamam…
00:30 Ara tatil için son ders zili bugün çalacak
00:29 Kış mevsimi sert ve yağışlı geçecek
00:29 İletişim Başkanı Duran’dan CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
00:27 TOKİ’den dolandırıcılık uyarısı: Sahte sitelere itibar etmeyin
00:23 Kış mevsimi sert ve yağışlı geçecek…
00:15 Dünyanın ve Türkiye’nin en prestijli film festivallerinde TRT rüzgarı esecek
00:14 İstanbul Ataşehir’deki kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanan 1442 konut ve 121 iş yeri teslim edilecek…
00:11 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, 2026 yılı bütçelerine ilişkin sunum yaptı.
00:07 Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında yüzde 61’i tamamlanan sulama yatırımlarının 2028’e kadar bitirilmesi hedefleniyor.
00:07 Bakanlık Gebze’deki 7 katlı binanın çökme nedenini açıkladı
00:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın,30. Taraflar Konferansı’ndaki (COP30) diplomasi trafiği…
00:02 CHP Genel Başkanı Özel hakkında soruşturma başlatıldı
00:02 İzmir’den haberler!
00:01 (TOKİ)’nin, “Yüzyılın Konut Projesi başvuruları, 10 Kasım Pazartesi günü başlıyor…
12:02 CHP’nin bilgi işlem sorumlusu gözaltına alındı
00:30 Nizip Ticaret Odası’nda (NTO) Eğitim İçin Birlik: Temsili Ayakkabı Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi
00:30 Otomotivde ekim rekoru: 10 ayda 1 milyondan fazla araç satıldı…
00:27 Türk savunma sanayii yenilikçi ürünleriyle, Mali’nin başkenti Bamako’da BAMEX’25 fuarında olacak…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Erdoğan: Sayın Özel, başkomutan olarak sana sesleniyorum, ayaklarını denk al, denk almazsan denk getirmesini biz biliriz

Erdoğan: Sayın Özel, başkomutan olarak sana sesleniyorum, ayaklarını denk al, denk almazsan denk getirmesini biz biliriz
26.02.2025
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Özel başkomutan olarak sana sesleniyorum, ayaklarını denk al denk almazsan denk getirmesini biz biliriz” dedi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

TÜHA Haber’in SPUTNİK TÜRKİYE‘ye dayandırdığı haberinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e komuta kademesiyle ilgili sözlerinden dolayı tepki gösterdi. “Başkomutan olarak söylüyorum ayağını denk al, denk almazsan biz denk getirmesini biliriz.” diye konuşan Erdoğan, “Orduya laf atmak sana yakışmaz.” dedi.
Rakiplerimiz koltuk kavgasında biz yeni reform paketleri ile milletin huzurundayız. Son haftada ortaya saçılan turplar özellikle ana muhalefetin nasıl bir çirkefin içinde debelendiğini gösterdi. Kurultaydan konserleri ihalelerine kadar her yerden yolsuzluk ya da yamyamlık fışkırıyor. Sizin hiç mi katakullisiz adımınız yok. Sayın Özel çok konuşmakta ancak boş konuşmaktadır. Diyet borcu Özel’i müşkül durumda bırakıyor. Üslubu siyasi nezakete uygun değil. kahraman ordumuzun komuta kademesi ile ilgili kullandığı seviyesiz ifade bunun örneği Sayın Özel başkomutan olarak sana sesleniyorum, ayaklarını denk al denk almazsan denk getirmesini biz biliriz. Haddini bileceksin.

‘Çanlar Özel için çalacak’

Ordumun komuta kademesine laf atma yetkisi, hakkı sende değildir. Haddini bileceksin. Dava açacağız, komuta kademesinin hemen dava açmasını kendilerinden isteyeceğim. CHP Genel Başkanı ne kadar erken kendine gelirse o kadar faydalı olur. Diğer türlü Bay Kemal’i götüren çanlar çok yakında kendisi için çalmaya başlayacak

Özel ne demişti?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yaşanan ihraç skandalına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diye ant içen 5 teğmenin ihraç edilmesine Korgeneral Tevfik Algan’ın şerh koyduğunu, ancak Algan’ın bu tutumu nedeniyle sürgün tehdidiyle karşılaştığını ve istifa etmek zorunda kaldığını belirtti. Özel, süreçte Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Ercüment Tatlıoğlu’nun baskı yaptığını iddia ederek, Ne yaptığınızı biliyorum, bedduasını almış adamlarsınız dedi.

Erdoğan’dan kongre değerlendirmesi

Her kongre yeni bir başlangıcı temsil eder. Büyük kongre sırasında salonun dışında 60 bin kişi vardı. Ben otobüsün üzerinde adeta dondum ama 60 bin kişi orda beklediler. Salonun içi de muhteşemdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.