enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:34 Avrupa Haberleri: ABD-İran Cenevre Görüşmeleri: Körfez’de tatbikat, masada nükleer pazarlık
07:57 Ekonomide gözler mart ayına çevrildi
06:44 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
06:34 CHP’de Görele Belediyesi krizi
00:04 Kudüs Valiliği: İsrail’in işgal altındaki Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da ramazan ayı hazırlıklarını engellemeye devam ediyor…
00:03 “Türkiye nükleer silah yapabilir”
00:03 KAAN’ın yeni prototipleri sahnede: Neler değişti?
00:03 On bir ayın sultanı ramazanın ilk teravih namazı, 18 Şubat Çarşamba günü kılınacak…
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya’ya gidecek
00:02 İstanbul’daki uyuşturucu soruşturması kapsamında CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağırıldı.
00:01 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:01 Sıcaklıklar önce düşecek sonra yükselecek
00:26 Moskova Crocus Expo’da dev gıda fuarına çok sayıda Türk şirketi katıldı
00:07 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:04 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:03 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:03 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:02 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:02 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
00:01 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Erdoğan: Sayın Özel, başkomutan olarak sana sesleniyorum, ayaklarını denk al, denk almazsan denk getirmesini biz biliriz

Erdoğan: Sayın Özel, başkomutan olarak sana sesleniyorum, ayaklarını denk al, denk almazsan denk getirmesini biz biliriz
26.02.2025
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Özel başkomutan olarak sana sesleniyorum, ayaklarını denk al denk almazsan denk getirmesini biz biliriz” dedi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

TÜHA Haber’in SPUTNİK TÜRKİYE‘ye dayandırdığı haberinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e komuta kademesiyle ilgili sözlerinden dolayı tepki gösterdi. “Başkomutan olarak söylüyorum ayağını denk al, denk almazsan biz denk getirmesini biliriz.” diye konuşan Erdoğan, “Orduya laf atmak sana yakışmaz.” dedi.
Rakiplerimiz koltuk kavgasında biz yeni reform paketleri ile milletin huzurundayız. Son haftada ortaya saçılan turplar özellikle ana muhalefetin nasıl bir çirkefin içinde debelendiğini gösterdi. Kurultaydan konserleri ihalelerine kadar her yerden yolsuzluk ya da yamyamlık fışkırıyor. Sizin hiç mi katakullisiz adımınız yok. Sayın Özel çok konuşmakta ancak boş konuşmaktadır. Diyet borcu Özel’i müşkül durumda bırakıyor. Üslubu siyasi nezakete uygun değil. kahraman ordumuzun komuta kademesi ile ilgili kullandığı seviyesiz ifade bunun örneği Sayın Özel başkomutan olarak sana sesleniyorum, ayaklarını denk al denk almazsan denk getirmesini biz biliriz. Haddini bileceksin.

‘Çanlar Özel için çalacak’

Ordumun komuta kademesine laf atma yetkisi, hakkı sende değildir. Haddini bileceksin. Dava açacağız, komuta kademesinin hemen dava açmasını kendilerinden isteyeceğim. CHP Genel Başkanı ne kadar erken kendine gelirse o kadar faydalı olur. Diğer türlü Bay Kemal’i götüren çanlar çok yakında kendisi için çalmaya başlayacak

Özel ne demişti?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yaşanan ihraç skandalına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diye ant içen 5 teğmenin ihraç edilmesine Korgeneral Tevfik Algan’ın şerh koyduğunu, ancak Algan’ın bu tutumu nedeniyle sürgün tehdidiyle karşılaştığını ve istifa etmek zorunda kaldığını belirtti. Özel, süreçte Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Ercüment Tatlıoğlu’nun baskı yaptığını iddia ederek, Ne yaptığınızı biliyorum, bedduasını almış adamlarsınız dedi.

Erdoğan’dan kongre değerlendirmesi

Her kongre yeni bir başlangıcı temsil eder. Büyük kongre sırasında salonun dışında 60 bin kişi vardı. Ben otobüsün üzerinde adeta dondum ama 60 bin kişi orda beklediler. Salonun içi de muhteşemdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.