enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:39 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, gözaltına alındı
11:29 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında; Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı
10:44 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son günlerde kamuoyunda dolaşan “istifa edecek” iddialarını yalanladı…
10:23 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasından notlar: Ne olmuştu?
09:11 Şimdi de ‘yangın’ bölücülüğü: Canhıraş mücadeleye rağmen ‘İzmir memleket değil mi?’ provokasyonu
09:06 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, eski belediye başkanı Tunç Soyer tutuklandı.
07:48 Türkiye’nin köklü kuruyemiş markalarından Peyman, iflasın eşiğinde
04:21 CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “böcek bulundu” iddiası, delil yetersizliği ve çelişkili ifadelerle çöktü.
00:58 Türkiye’ye “işgalci” demek, namussuzluktur!
00:58 Gazeteci-yazar Sevda Türküsev, mütedeyyin seçmene “koyun” diyen seküler bağnazları yerin dibine soktu.
00:39 Küba ve Sömürgecilik
00:32 Suriye Devlet Başkanı Ahmad eş Şara, Suriye “bölünmez bir bütündür”
00:29 Ünlü ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’den Özgür Özel’e Sert Uyarı: “Yargıyla Uğraşma, İşine Bak Sen!”
00:28 Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum: Yeni anayasa hangi güvenceleri kapsamalı?
00:25 Bu transferde istediğini alamayan Galatasaray’a Sırp kaleci Dorde Petrovic şoku!
00:01 Muğla Büyükşehir Belediyesi, ülke genelinde artan orman yangınlarına karşı tüm birimlerini teyakkuza geçirdi
23:29 ABD ve Suriye Dışişleri Bakanları kimyasal silahlar, yaptırımlar ve ‘İran’ın müdahalesini’ görüştü
21:48 Artan yangın riski nedeniyle Adıyaman’da ormanlara giriş ikinci bir duyuruya kadar yasaklandı.
21:17 Gazeteci-yazar Nihat Genç, tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayatını kaybetti
13:12 Kocaelispor’un yeni transferi Haidara, Mali asıllı Fransız futbolcu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Emre Belözoğlu sahaya indi

Emre Belözoğlu sahaya indi
28.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu dönemi başladı. Belözoğlu, ilk 15 gün pro lisansı olmaksızın kulübede yer alıp maç önü ve sonu röportajları ile basın toplantılarına katılabilecek.

Fenerbahçe’de Emre Belezoğlu sahaya indi. İlk antrenmanında birlik, beraberlik ve aidiyet mesajları veren sarı lacivertlilerin yeni teknik patronu, milli aranın ardından tüm takım döndüğünde taktik çalışmalara başlayacak.

Şimdilik güç ve kondisyon çalışmalarına ağırlık veren Belözoğlu, Yukatel Denizlispor maçına kadar takımın performansını yükseltmeyi hedefliyor.

Sarı lacivertlilerde sakatlıkları süren Mesut Özil, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti ile birlikte Covid-19 testleri pozitif çıkan oyuncular, son antrenmanda yer almadı. Sezonu kapatan Perotti dışındaki isimler bir süre daha takımdan uzak kalacak.

Emre Belözoğlu sahaya indi

İlk 15 gün pro lisansa ihtiyaç duymayacak

Diğer yandan kulüpteki mevcut teknik heyetle devam etmeyi planlayan Emre Belözoğlu, ihtiyaç duyması durumunda antrenör konusunda takıma yeni isimler de katacak.

Pro Lisans konusunu yine Tahir Karapınar’la çözmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor maçına yakın bir tarihte tecrübeli ismi teknik sorumlu olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirmeyi planlıyor.

Emre Belözoğlu, bildirimi takip eden 15 gün boyunca oynanacak tüm maçlarda pro lisansa ihtiyaç duymadan kulübede yer alabilecek Belözoğlu bu süreçte maç önü, maç sonu röportajları ve basın toplantılarına da katılabilecek.

[TÜHA Haber Ajansı, 28 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.