enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
19:58 Fransa yumuşak gücünü artırmak için ‘diplomatik rezerv’ başlattı
19:14 Türkiye – Türkmenistan arasında ticaret hacmi yılın ilk altı ayında yüzde 26,3 arttı
18:53 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal sulama projeleriyle atıl vaziyette bulunan tarım arazileri suyla buluştu…
17:55 Derin yoksulluk: Görünmeyenin gerçeği
17:44 Marmara Bölgesi’nde işverenler istihdamda olumlu hava bekliyor
17:31 KADEM Kocaeli Temsilciliği’nden “Aşurede Buluşalım” Etkinliği
17:02 Kocaeli Organizasyonuna yeni bir soluk!
10:09 İletişim Başkanı Altun: Özgür Özel’in ifadeleri toplumsal barışı zedeleyen ciddi bir sorumsuzluktur
09:51 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına tepki
09:39 Bakan Tunç: Kamu düzenini bozan eylemler, ifade özgürlüğü hakkı kapsamında değerlendirilemez
09:29 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “İran-İsrail çatışmaları nedeniyle İran’da kalan uçaklar, Türkiye’ye geri getirilecek”
09:20 Sanayide kullanılan su nereden geliyor
09:19 6 kıtaya karavan satıyor
09:17 Kaspersky uzmanları, kullanıcıların kişisel verilerini çalmak amacıyla oluşturulan sahte internet siteleri konusunda uyarıyor.
08:29 Genel Ticaret Sistemi’ne (GTS) göre ihracat, yüzde 8 artışla 20 milyar 537 milyon dolara çıktı
08:13 Kocaeli Ticaret Odası’dan dünya pazarlarına davet; Co-Matching İkili İş Görüşmeleri
07:59 Türkiye akaryakıt sektörünün geleneksel lideri Petrol Ofisi Grubu 17. kez zirvede
07:53 AÇEV, bir kez daha çocuklar için kıtaları aşmaya hazırlanıyor
07:33 Gergerlioğlu, “Kocaeli halkına trafiği çileye çeviren Siyonist destekçisi Safiport kapatılmalıdır!”
07:33 Azerbaycan: Uluslararası Barış ve İstikrarın Teşvik Edilmesi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ekipler Seher nine için seferber oldu

Ekipler Seher nine için seferber oldu
24.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde ekipler, kardan yolu kapanan köyde rahatsızlanan yaşlı kadına ulaşmak için seferber oldu. 90 yaşındaki Seher nine, kimi zaman sırtta, kimi zaman sedyede taşınarak paletli araca, oradan da hastaneye ulaştırıldı.

İnebolu ilçesine bağlı Karabey köyü İnan Mahallesi’nde ikamet eden yüksek tansiyon hastası Seher Karagözoğlu’nun rahatsızlanması üzerine ailesi, 112 acil sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Kar yağışının etkili olduğu İnebolu’da sağlık ekipleri, yolu kardan dolayı kapalı olan hastaya ulaşabilmek için AFAD ve UMKE ekiplerinden yardım istedi.

Ekipler Seher nine için seferber oldu - Güncel yaşam haberleri

Bunun üzerine harekete geçen AFAD ve UMKE ekipleri, paletli kar üstü aracı ile köye yaklaşık 750 metre kadar yaklaştı. Paletli kar aracı daha ileriye gidemeyince ekipler, hasta Seher Karagözoğlu’nun evine kadar yürüdü.

Evde UMKE ekiplerince ilk kontrolleri yapılan Seher nine, kar kalınlığı 1,5 metreyi bulan yerde yürümekte güçlük çekince ekipler tarafından sırtta taşındı. Karda yürümekte güçlük çekilince, Seher nine bu kez de sedyeye bağlanarak paletli kar üstü araca kadar taşındı.

Seher Karagözoğlu, paletli kar aracı ile ilçeye kadar götürülerek burada sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yüksek tansiyon hastası Seher nine, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.