enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:52 Petrol savaşları yerini ‘kritik mineral’ savaşlarına bırakabilir
00:31 Kuşadası Güvercinada Açık Hava Müzesi’ni 2025 yılında181 bin 419 kişi ziyaret etti
00:24 CHP Genel Başkanı Özel’in ‘ben 30 yıl yatarım, siz de yatarsınız’ sözlerine tepkiler sürüyor
00:22 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency ve UHA / İnternational News Agency ’16 Ocak Basın Onur Günü’nde onurlandırıldı
00:20 16 Ocak Basın Onur Günü’nden notlar..
00:04 Aydın’ın Kuşadası’nda, Kurumlar Arası Gerginlik Hizmeti Aksatıyor
18:23 Ömer Çelik’ten CHP’ye tepki: Saldırganlık bir siyaset biçimi değildir
17:58 Sosyal medyada suç örgütlerini öven 325 şüpheli yakalandı
13:55 Türkiye, Sudan konulu beşinci istişare toplantısına katıldı
10:54 Binlerce Alıcı, Bebek ve Çocuk Ürünleri İçin İstanbul’a Gelecek
10:54 Ömer Çelik, “Karanlık siyasetlerin takip edildiğini görüyoruz”
10:09 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:47 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 kasım ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.
00:42 Bakan Göktaş, “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Koordinasyon Kurulu 2. Toplantısı”nda konuştu
00:40 Devlet Bahçeli: ABD Başkanı’nın savunduğu küresel çeteleşmedir
00:37 Ticaret Bakanlığı tüm gümrük işlemlerinde dijitalleşme ve şeffaflık konularında yeni adım attı…
00:36 Hong Kong’da bulunan Sultan Boztepe, Türk Öğrenci Birliğinin kurulmasına öncülük etti…
00:36 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:28 Araştırma: Dişlerinizin durumu erken ölüm riskinin habercisi olabilir
00:15 Upcycle İstanbul’un İlham Verici Topluluk Buluşmaları “Salon’dayız” Etkinlikleriyle Başlıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ege’nin Güneşini Enerjiye Çeviriyor

Ege’nin Güneşini Enerjiye Çeviriyor
A+
A-

TÜHA HABER / Çin devletine ait tek güneş paneli üreticisi olan HT Solar, dünyanın birçok ülkesinin enerji ihtiyacını karşıladığı gibi Türkiye’de de önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, HT Solar, kurulduğu günden bu yana Ege Bölgesi’ne 100 MW’ten fazla panel sevkiyatına imza atarak, lisanslı ve lisanssız birçok proje ile bölgenin güneş enerjisinde kurulu gücünün artmasına katkı sağladı.

İstanbul Tuzla’daki fabrikasında yıllık 1200 MW güneş paneli üretim kapasitesine sahip HT Solar, Türkiye’nin dört bir yanındaki güneş enerjisi projelerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Güçlü finansal yapısı, kaliteli üretimi ve yüksek kapasitesi ile HT Solar, Ege Bölgesi’nin lisanslı ve lisanssız birçok projesinde güneş panelleri ile yer aldı. Kurulduğu günden bu yana, Türkiye’deki referans projeleri 750 MW’yi aşan HT Solar, Ege Bölgesi’ne 100 MW’ten fazla panel sevkiyatı gerçekleştirerek Ege’nin enerjisine enerji katmaya devam ediyor.

Emre Kulaç arşivleri - Türk İnternetHT Solar’dan Ege’ye 100 MW’ten fazla panel sevkiyatı

HT Solar’ın yıllık 1200 MW güneş paneli üretim kapasitesine sahip olduğuna işaret eden HT Solar Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Kulaç, “HT Solar olarak, Ege Bölgesi’nin tamamında panel sevkiyatı yaptığımız projelerimiz mevcut. Kurulduğumuz günden bugüne Ege Bölgesi’ndeki birçok projeye, 100 MW’ten fazla panel sevkiyatı yaptık. Toplamda Afyon’da 12,7 MW, Aydın’da 13,4 MW’lik kapasiteli projelere panel tedariği sağlayarak bölgedeki birçok projenin enerji ihtiyacını karşıladık. Bölgedeki en yüksek kapasiteli projelerimizin gerçekleştiği ilimiz ise toplam 24,67 MW ile Muğla oldu. Ege’nin incisi İzmir’de ise toplamda 8 MW kapasiteli projelere panel tedarik ettik. İzmir’de gerçekleşmesine katkıda bulunduğumuz son proje ise; 2020 Aralık’ta devreye alınan 3,5 MWp kapasiteli Dereköy Güneş Enerji Santrali oldu. Dereköy GES projesinde, HT markalı 400W Bifacial güneş panelleri kullanıldı. Çift taraflı üretim yapabilen bifacial güneş panellerimiz sayesinde, zeminden yansıyan ışınımla ek üretim sağlanacak’’ dedi.

Muğla’da 20,17 MW’lik lisanslı güneş enerji santralinin güneş panellerini üretti

Kinesis Enerji iş birliği ile Muğla’nın Milas ilçesinde yer alan Özmen-1 lisanslı güneş enerji santralinin çözüm ortağı olduklarını ifade eden Emre Kulaç, sözlerini şöyle tamamladı; proje hakkında şu bilgileri verdi: “23 Ekim 2020 tarihinde kabulü yapılarak devreye alınan 20,17 MW kurulu güçte lisanslı Özmen-1 GES projesinde, HT markalı 385W ve 400W monokristal güneş panelleri kullanıldı. Gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri ile güneş enerjisinden ülke genelinde daha fazla yararlanılmasını sağlayacak projelere katkı sağlamayı amaçlıyoruz.”

[TÜHA Haber Ajansı, 14 Temmuz 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.