enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:53 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:38 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
07:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
07:32 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
07:21 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:21 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
07:18 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
07:11 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:50 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik “kooperatif” soruşturması kapsamında 65 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
06:38 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
05:09 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
03:24 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
03:15 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
22:59 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:54 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
07:42 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
07:34 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
07:18 Şirketlerden N’aber!
07:06 Dünya Dönüyor!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Edebiyat, Tarih ve Sanat Dolu İçeriğiyle 5. Edremit Kitap Fuarı’nın ardından…

Edebiyat, Tarih ve Sanat Dolu İçeriğiyle 5. Edremit Kitap Fuarı’nın ardından…
01.09.2022
A+
A-

BALIKESİR – TÜHA HABER / 5.Edremit Kitap Fuarı kapanış günü akşamına kadar 7’den 70′ birçok kitapseveri ağırladı ve Balıkesir ve Edremit çevresi için unutulmaz güzel bir etkinlik olmuştu.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Edremit Kitap Fuarı, Edebiyat, Tarih ve Sanat Dolu İçeriğiyle birçok tanınmış yazarı da bir araya getirmişti. Bir hafta boyunca fuar çerçevesinde birçok farklı etkinliklerin de yer aldığı 5.Edremit Kitap Fuarı’na ilgi yoğun olmuştu.

Edremit Altınkum Belediye tesislerinde okuyucuyla buluşan 5.Edremit Kitap Fuarı’nda, Ankara Gazi Üniversitesi Türkolog mezunu, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamlamış, uzun yıllar TRT’de spikerlik ve seslendirme sanatçısı olarak çalışan Cüneyt GÜNDODU da yazmış olduğu kitaplarıyla yer almıştı.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

[Cüneyt GÜNDOĞDU, bir okuyucu hayranına yazmış olduğu ‘Bir Şans Daha’ adlı kitabını imzaladı.]

Yazar Cüneyt GÜNDOĞDU, TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘dan Ataner YÜCE’ye yaptığı açıklamada, kitapların uygarlığa yol gösteren ışıklar olduğunu hatırlatarak, kitap okuyan nesillerin, geleceğin mimarisinin şekillenmesinde büyük önem taşıdıklarını ve bir toplumda kültürlü insanlar ne kadar çoksa, o toplumun da bir o kadar gelişeceğine inandığını söyledi.

“Kitap okumanın önemini kavrayan bireyler, kendilerini en çok geliştiren bireylerdir” diyen TRT spikeri GÜNDOĞDU, “Toplumun bilinçlenmesi, kendini yetiştirmesi, insanlara ve çevresine saygılı kişiler olması bakımından, kitap okumanın önemi ile ilgili sözler çok önemli” olduğuna dikkat çekti.

Bir Şans Dahaİşim İletişim -

“Gençlerini kitapla beslemeyen milletlerin sonu acıdır” diye konuşan Yazar Cüneyt GÜNDOĞDU, “Özellikle çocukların kitap okuma alışkanlıkları, küçük yaşlarda başlamalıdır. Geleceğin yetişkinleri olacak çocukların, daha verimli bir insan olabilmesi için, kitap okuma alışkanlığının kazanılması gerekir. Bu bakımdan Kitap ile ilgili bu güzel sözleri paylaşmak, insanların duyarlığının artmasını sağlayacaktır. Kitap ile ilgili güzel sözler paylaşan kimseler, aynı zamanda bu alışkanlığı kazanan kimselerdir. Çok kitap okuyan kişi, güzel konuşmasını ve yazmasını bilen kişidir. Kelime dağarcığı geniş, kendini ifade etme becerisi gelişmiş olan kişilerdir” dedi.

İyi bir kitabın bir hazine, ruha ilaç olduğuna dikkat çeken GÜNDOĞDU, kitap konusunda şunları söyledi:

“Ümitle açılıp kazançla kapanan bir kitap iyi bir kitaptır. Seçiş hürriyetimizin sınırsız olduğu tek dünya kitaplar dünyası. Bir insanın değeri okuduğu kitapların değeri ile ölçülür. Bir kitap içimizdeki donmuş değerleri parçalayacak bir balta olmalıdır. Ben kitaplarımı değil kitaplarım beni ortaya çıkarmıştır. Elimde olsaydı her karış toprağa buğday eker gibi kitap ekerdim. Bir kitabın ne kadar okuyucusu varsa o kadar değişik çeşidi var demektir. Kitapları yakmaktan daha büyük bir suç varsa o da onları okumamaktır. Bazı kitaplar tadılmalı bazıları yutulmalı bir kaçı da ağır ağır çiğnenmeli ve sindirilmelidir. Güneş dünya için ne anlama geliyorsa kitap da benim için aynı anlama gelir”.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA) olarak, genç yazarımız Cüneyt GÜNDOĞDU’yu yazarlık hayatında başarılar diliyoruz!

[TÜHA Haber Ajansı, 01 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.