enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:06 MİT ve Emniyet’ten “casusluk” operasyonu: 6 gözaltı
00:05 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:04 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:04 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
00:04 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:03 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:02 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:02 Davos’ta geç gelen itiraf
00:01 “Gaziantep’in Genç Yıldızları Ödül Töreni”nden notlar!
00:01 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
00:01 ABD’nin Güney Kafkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:00 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
00:00 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’ndan ‘Körfez Haberleri…
15:08 Hollanda Türklerinin övgü kaynağı olan kuzey Hollanda Emniyet Müdürü: Hamit KARAKUŞ
10:54 Zorbalık üstüne zorbalık!
00:05 Hataylı çocuklara Karadeniz’de unutulmaz ara tatil deneyimi
00:05 40 Yıllık dostluğun yaratıcısı Türk kahvesi dünyanın dört bir yanında görücüye çıktı
00:04 Ahmet Efendi Mescidi, Kocaeli Büyükşehir’le hayat buldu
00:03 Şifa, Tat ve Bereket: Kuru Üzümün Türk Mutfağındaki Yolculuğu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

E-ihracatta danışmanlık hizmetinde seçici olunmalı

E-ihracatta danışmanlık hizmetinde seçici olunmalı
25.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / ABD ile Türkiye arasında 100 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşılması hedeflenirken Amerika pazarına açılmak isteyen Türk firmalarının sayısı günden güne artıyor. Ancak bu konuda firmalar dikkatli olmalı.

Markalarını Amerika’ya açmak isteyen firmalar açısından en önemli engellerden biri dil ve pazarda yer almayı sağlayacak doğru kontağa ulaşma konusunda oluyor. Bu noktada Türk girişimci Okan Barlas tarafından kurulan Barlas Consulting, markaların Amerika’ya açmak istedikleri e-ticaret operasyonlarına yönelik tam kapsamlı hizmet sunuyor.

Barlas Consulting Kurucusu Okan Barlas, e-ihracatta rekabetin yükselmesiyle birlikte artan danışmanlık hizmeti veren firmalar konusunda seçici ve dikkatli olunmasını öneriyor.

Barlas, bu konudaki görüşlerini şöyle belirtiyor: “Danışmanlık hizmetini internet üzerinden verdiğini iddia eden birçok firma var ancak bu firmaların bazıları yanıltıcı veya doğru olmayan bilgiler verebiliyor. Öte yandan markalar, danışmanlık hizmeti almaya başladıktan sonra sürpriz maliyetlerle karşılaşabiliyor. Barlas Consulting olarak, şirketlerin Amerika’da kurulmasından Amazon hesaplarının açılmasına, hukuksal danışmanlık ihtiyaçlarından muhasebecilerinin ayarlanmasına, ürünlerin ambalaj tasarımlarından online satış yerlerinde sergilenmesine ve yine online pazarlamalarının yapılmasına kadar 360 derece tam kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Sunduğumuz hizmet çerçevesi kapsamında tüm detayları tekliflendiriyor ve sözleşme yapıyoruz.”

Yerli üreticiyi yurtdışına taşıdıOkan Barlas çalıştıkları firmalara Amerika’da şirket açma süreçlerinde hızlı ve sorunsuz çözümler üreterek destek olduklarını söyledi. Barlas, sözlerine şöyle devam etti:

“Online pazaryerlerinde özellikle de Amazon’da hesap açılırken, Amerika’da şirketinizin olması işinizi çok kolaylaştırıyor. Her uzmanlık isteyen alanda olduğu gibi bu konuda da dikey özelinde hizmet veren firmalarla çalışılması gerekiyor. Biz Barlas Consulting olarak bu alanda 2 farklı iş ortağı ile çalışıyoruz. Danışmanlık verdiğimiz firmaların ihtiyaçları doğrultusunda kurması gereken şirket türüne birlikte karar veriyor, kurulum için gerekli evrakları topluyoruz. Şirket kurulduktan sonra ise vergi numarası gibi evrakların hızlıca çıkarılmasına ve banka hesaplarının açılmasına aracılık ediyoruz. Tüm süreçleri devletin de onayladığı bir e-dokümantasyon firması üzerinden ilerletiyoruz. Danışanlarımız, şirketleri kurulduktan sonra ilgili eyalet sitelerinden kendi firmalarına ait tüm bilgileri kontrol edebiliyorlar. Son 6 ayda 120’den fazla şirketin açılışına aracılık ettik ve bu sayı ihracat artışıyla doğru orantılı olarak her geçen gün artıyor. Özetle, bu pazarda uzun vadeli iş yapmayı hedefleyen danışan firmalarımızın şirket kurmasını öneriyoruz. Bu pazara giriş sürecinde atılacak ilk ve önemli adımın doğru atılması, tüm sürecin sağlıklı ilerlemesini sağlıyor.”

HABER : Cansu ASLAN & İstanbul

[TÜHA Haber Ajansı, 25 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.