enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
08:47 Demir-Çelik sektöründen Türkiye ihracatına 2.3 milar dolarlık güçlü katkı
08:38 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 180 kültür varlığı 2025’te Türkiye’ye iade edildi
08:36 Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Spor Gücü Kır Koşusu Takımını Kabul Etti
08:04 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
07:58 Güzelliğin Karanlık Yüzü: Denetimsiz Estetik
07:46 Hatay Sörf Merkezi LC Waikiki sponsorluğunda yılın son sörf şenliğini gerçekleştirdi
07:19 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
07:19 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
07:06 İletişim Başkanı Duran, İstanbul’da1 Ocak’ta sabah namazının ardından yapılacak Filistin’e destek yürüyüşü için çağrıda bulundu
06:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli inşaatında incelemelerde bulundu…
06:37 CHP Genel Başkanı Özel, “Erdoğan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı’nı, saray rejiminin muhafızı olarak nitelendirip yetkilendiriyor”
16:40 ABD Başkanı Trump: Venezuela’da gemilerin yanaştığı büyük bir tesis vuruldu
16:33 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Kiev yönetimi ve Batılı destekçileri bu toprak düzenini tanımak zorunda
16:24 Yemen hükümeti de ülkede Olağan Üstü Hal ilan edildiğini duyurdu.
16:16 Kremlin Sözcüsü Peskov: Putin’in konutuna saldırı girişimi terör eylemidir
13:49 HÜRJET, Avrupa ve NATO üyesi bir ülkenin envanterine giriyor.
11:52 Kahraman şehitlerimiz için veda töreni düzenlendi
05:12 Yalova’da operasyon sırasında şehit olan polis memuru Turgut Külünk’ün acı haberi ailesine ulaştı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Şırnak’ta Mehmetçikleri ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Şırnak’ta Mehmetçikleri ziyaret etti
04.02.2022
A+
A-

ŞIRNAK – TÜHA HABER / ‘Regaib Gecesi Özel Programı’ münasebetiyle Şırnak’a gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, program öncesi Namaz Dağı Askeri Üs Bölgesinde Mehmetçikleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre,‘Regaib Gecesi Özel Programı’ münasebetiyle Şırnak’a giden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, program öncesi Namaz Dağı Askeri Üs Bölgesi’nde Mehmetçikleri ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve beraberindeki heyeti, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Çekiç ile Namaz Dağı Komando Tabur Komutanı Jandarma Yarbay Seyfullah Aydın karşıladı.

Tuğgeneral Çekiç’ten bölge hakkında bilgi alan Başkan Erbaş, daha sonra Çakırsöğüt 5. Jandarma Komando Tabur Komutanlığının şeref defterini imzaladı.

Başkan Erbaş, burada yaptığı konuşmada askerlerin Regaib Gecesini kutlayarak, “Her zaman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu ifade etmek ve kendilerine destek olmak için buradayız. Bu vesileyle bütün komutanlarımıza ve askerlerimize kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Peygamber Efendimizin (s.a.s.) “Bir gün ve bir gece hudut boyunda nöbet tutmak; gündüzleri oruçla, geceleri de ibadetle geçirilen bir aydan daha hayırlıdır.” hadis-i şerifini hatırlatan Başkan Erbaş, şöyle konuştu:

“Biz de her vesile ile vatan sevgisini, bayrak sevgisini, milli manevi değerlerimizi milletimize anlatmaya çalışıyoruz. Şanlı ordumuzla, polisimizle, jandarmamızla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde vatanımıza hizmet ediyoruz. 150 bin hocamızla her zaman Mehmetçiğimize dua ediyoruz. Bu kutsal vazifelerinde onlara kolaylıklar diliyorum.”

Bakan Soylu ve Orgeneral Çetin ile telefonla görüştü

Başkan Erbaş, burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’le bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Ziyarete, Şırnak Vali Yardımcıları Mehmet Emre Canpolat, Murat Ekinci, Şırnak İl Müftüsü Mehmet Taştan da katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, ayrıca Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz ile Şırnak İl Müftüsü Mehmet Taştan’ı ziyaret etti.

[TÜHA Haber Ajansı, 04 Şubat 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.