enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:01 İsveç devletinin kurup işlettiği hamburger zincirinin hikayesi belgesel oldu
11:36 Almanya’nın Ermenistan’a yeni atanan Büyükelçisi, “Ermeni Soykırımı” Müzesi’ni ve Enstitüsü’nü ziyaret etti
09:50 Depremden etkilenen 11 ildeki işletmelere bulundukları şehre, “60 bin 673 KOBİ’ye KOSGEB eliyle 37,3 milyar lira kaynak sağlandı”
09:41 Lider sektör, ocak ayı ihracatında rekor artış gerçekleştirdi 
08:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan Asya turuna çıkıyor
08:00 Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi’nin (TUDPAM) Dış Bakış’ın 2025 yılı ocak sayısı yayınlandı
07:47 KOSGEB Kapasite Geliştirme Destek Programı, KOTO’da tanıtıldı
07:41 Asos bölgesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 9’a yükseldi
07:27 Doğal afetler, 2024 yılında 320 milyar dolarlık ekonomik kayba yol açtı
07:00 TÜSİAD Yönetim Kurulu 6 Şubat depremlerinin ikinci yıldönümü nedeniyle Adıyaman’ı ziyaret etti
06:49 AK Parti Sözcüsü Çelik: Özgür Özel’in tutumu tam bir siyasi gaflettir
06:03 Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi
22:10 Trendyol 1. Lig’de lider Kocaelispor, haftayı kayıpsız kapattı
20:29 Bayram tatilinin tadını erken rezervasyon fırsatıyla Alâ Otel’de çıkarın
11:13 Eczacılar zorda: Kepenk kapatma noktasına geldiler!
10:56 Kocaelispor Rivas’la her konuda anlaştı!
10:03 Bakanlık harekete geçti: Sağlık tesislerinde sahipsiz köpek kalmayacak
10:02 Suriye’deki ABD varlığı
09:59 Depremden etkilenen 11 şehre, “15 OSB ve 17 sanayi sitesi projesi için 14,7 milyar lira kaynak sağlandı”
07:58 Türkiye’nin Azerbaycan, Kazakistan ve Türkmenistan’a verdiği askerî destek -II-
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Disiplin kurallarına uymayan 5 teğmen ve 3 amir TSK’dan ihraç edildi

Disiplin kurallarına uymayan 5 teğmen ve 3 amir TSK’dan ihraç edildi
31.01.2025
A+
A-

MSB, “Yüksek Disiplin Kurulu tarafından sıralı 3 disiplin amiri ile Kara Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulu tarafından 5 teğmene ‘Silahlı kuvvetlerden ayırma cezası’ verildi” açıklamasını yaptı.

TÜHA / Türkuaz İnternational News Agency

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kara Harp Okulu Sancak Devir Teslim ve Mezuniyet Töreni sonrasında kamuoyuna yansıyan görüntülerin ardından başlatılan idari ve disiplin soruşturmaları kapsamında, sıralı 3 disiplin amirine ve 5 teğmene “Silahlı Kuvvetlerden Ayırma Cezası” verildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

“Kara Harp Okulu Sancak Devir Teslim ve Mezuniyet Töreni sonrasında kamuoyuna yansıyan görüntülerin ardından başlatılan idari ve disiplin soruşturmaları kapsamında; Milli Savunma Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu tarafından sıralı 3 disiplin amirine, Kara Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulu tarafından 5 teğmene Türk Silahlı Kuvvetleri Disiplin Kanunu ve Türk Silahlı Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulları Yönetmeliği amir hükümleri ile diğer mezkur mevzuat gereğince ‘Silahlı Kuvvetlerden Ayırma Cezası‘ verilmiştir. Önceliği müesses disiplinin muhafazası ve idamesi olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizde; disipline aykırı hiçbir eylem, olay ve duruma müsamaha gösterilmeyeceğinden en ufak bir şüphe duyulmamalıdır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.