enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:04 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
16:13 Ruhangiz Aliyeva,”Halk Birliği Temsilcilik Ofisleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti ve Guba-Haçmaz Ekonomik Bölgesinde faaliyete geçti”
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
00:02 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,”Gerçeği sadece CHP genel başkanı görmüyor”
00:01 ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
14:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
12:07 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” Antalya’da başladı

“Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” Antalya’da başladı
17.04.2022
A+
A-

ANTALYA – TÜHA HABER / İletişim Başkanlığınca 12 ilde gençlere yönelik düzenlenen, “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri”, bu hafta Antalya’da gerçekleştiriliyor.

Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri”nin 4. ayağı ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlendi.

Kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinin tanıtım yapacağı etkinlikte, gençlerin burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri konularında bilgilendirilmeleri amaçlanıyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri ile hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileriyle onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getiren organizasyonda, bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşlar yer aldı.

“Farkındalık yaratmak istiyoruz”

Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar, Antalya’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Projenin daha önce Ankara, Gaziantep ve Konya’da icra edildiğini ifade eden Başar, şöyle konuştu:

“İletişim Başkanlığı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Tarım Bakanlığından Ticaret Bakanlığına, Gençlik ve Spor Bakanlığından Sanayi, Teknoloji Bakanlığına, Savunma Sanayi Bakanlığından Bilgi Teknolojileri Kurumuna, Ulusal Ajanstan KOSGEB’e kadar 40’a yakın kamu kurumu, devletimizin gençlere yönelik imkan tanıdığı, destek, hibe, fon ve burs gibi teşviklerimizi gençlere uzman ekipler aracılığıyla yüz yüze tanıtmak, anlatmak için buradayız. Bu sayede gençlerimiz kariyerlerini şekillendirip, geleceklerini kurgularken bir farkındalık yaratmak istiyoruz.”

İletişim Başkan Yardımcısı Başar, tanıtım günlerinin gelecek hafta Adana’da olacağını, kentteki gençleri etkinliklerine beklediklerini dile getirerek, yıl sonuna kadar 12 şehirde programları icra edeceklerini belirtti.

[TÜHA Haber Ajansı, 17 Nisan 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.