enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin Kıbrıs davasındaki duruşunun her zaman net…
22:23 Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen “C130” tipi askeri kargo uçağında şehit olan askerlerin naaşları Ankara’ya getirildi…
12:48 MSB: Envanterdeki C-130 uçaklarının uçuşları tedbiren durduruldu
09:38 Gelenekle modernlik arasında köprü kuran kadın sufiler!
00:34 Bakan Işıkhan, “2025 yılı Ağustos ayı itibarıyla belediyelerin, SGK’ye toplam borcu 234,2 milyar lira”
00:12 Sağlık hizmetlerindeki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine köklü değişiklik
17:28 Düşen askeri kargo uçağında 20 askerimiz şehit oldu
07:57 Adana’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın “Üç Jokerli Konken’i” adlı oyununa büyük ilgi… 
07:57 Aon Türkiye 30.Yıl Risk Zirvesi’nde iş dünyasının gündemindeki ilk 10 risk paylaşıldı
07:47 ABD’nin Orta Asya Stratejisinde Yeni Dönem: C5+1’in Dönüşümü
07:29 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
07:09 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’ndan Veysel KAVRAYAN’ın Alanya notları…
00:58 Kapadokya’da balon sepetlerine, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü”nde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.
00:57 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’yla ilgili gerekçeli kararı açıklandı…
00:41 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nda konuştu..
00:40 İBB iddianamesi tamamlandı: İmamoğlu’na 2 bin 430 yıla kadar hapis istemi…
00:38 İletişim Başkanı Duran, “KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’ın ziyareti, Erdoğan’ın davetine icabetle gerçekleşiyor”
00:31 PFDK’dan Zorbay Küçük kararı
00:13 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı’nı koalisyon sanıyorlar
21:12 Bahis oynadığı tespit edilen 1024 futbolcu PFDK’ya sevk edildi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı heyeti SPD’yi ziyaret etti

DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı heyeti SPD’yi ziyaret etti
04.10.2024
A+
A-

DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı, Ankara’da faaliyette bulunan Su Politikaları Derneği Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı heyeti, Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız  ve derneğin ikinci Başkanı Dr. Hasan Hüseyin  Doğan tarafından karşılandı.

Daha önce planlanan toplantıda  DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı heyetini Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız ve Su Politikaları Derneği ikinci Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Doğan karşıladı.

Ziyarette DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Elçin Gülören başkanlığındaki heyette, tarım başkanı Özlem Gündüz Ergül ,Eğitim Politikaları başkanı Salih Topal, Murat Karaca ve Mustafa Uğuz  yer aldı.

Su Politikaları Uzmanı Dursun Yıldız, konuklarına bir de çalışmaları hakkında slaytlarla Türkiye’nin Su Kaynakları ve Su Politikaları başlıklı çok kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Su Politikaları Derneği ikinci başkanı Dr. Hasan Hüseyin Doğan da yaklaşık iki saat süresince Türkiye ve dünyada yaşanan su sıkıntısı ve iklim değişikliği gibi konularda çeşitli açıklamalar yaptı.

Heyetle, karşılıklı soru cevap ve görüş alışverişi şeklinde gerçekleşen toplantının bir bölümün de Su Politikaları Derneği (SPD) Başkanı Dursun Yıldız, ayrıca heyeti Türkiye’nin Su kaynakları ve Su Yönetimi’nin yanısıra yakında TBMM’ye sevkedilmesi beklenen Taşkın Kanunu Taslağı ve Su Kanunu taslağı konusunda bilgilendirdi.

Toplantı sonunda, DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı heyetine Su Politikaları Derneği’nin bazı raporlarını ve görüş ve önerilerini içeren bir dosya ile Dursun Yıldız ve Dr. Hasan Hüseyin Doğan’ın son kitabı olan ‘Türkiye’de Bölge Planlaması ve Nehir Havza Yönetimi‘ adlı kitabı takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.