enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:22 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
07:17 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
07:00 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
00:26 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:14 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
07:56 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
07:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
07:24 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
00:56 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Deprem Bölgesi Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu…
00:45 Hakan Fidan Irak’ı ziyaret edecek
00:41 Beşiktaş Kulübü olağan idari ve mali genel kurulu, bugün gerçekleştirilecek…
00:31 İletişim Başkanı Duran: Ortak geleceğimizi inşa etmeye kararlıyız
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul’da yüksek seyreden kira fiyatlarının hepimiz farkındayız”
00:17 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Bakü’de Genç MÜSİAD’ın organizasyonu’nda konuştu…
00:12 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Suriye’ye dönenlerin sayısı 550 bini buldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Çemşit, “bu kışta zehir solumak zorunda kalacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Çemşit, “bu kışta zehir solumak zorunda kalacağız”
22.09.2022
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Çemşit, hava kirliliğine yönelik uyarılarda bulunarak, “Türkiye’nin en kirli havasının bulunduğu ilimizde bu kışta zehir solumayalım. Havalar soğumadan mutlaka önlemler alınmalı” dedi.

Semih Cemşit'in Acı Günü | Damla GazetesiUluslararası Haber Ajansı (UHA)‘nın haberine göre, Semih Çemşit, 2021 Dünya Hava Kirliliği raporuna göre Düzce’nin Avrupa’da hava kirliliği oranının en yüksek olduğu il olduğunu söyledi.

CHP İl Başkanı Semih Çemşit, “İlimiz çok ciddi bir ulaşım noktası İstanbul-Ankara güzergahında bulunuyor. Ayrıca Karadeniz’e Akçakoca üzerinden giden bir ulaşım güzergahı var. Dolayısıyla çok ciddi taşıt trafiği yükü ile karşı karşıyayız. Kış döneminde bariz ortaya çıkan kentsel yaşamdan kaynaklanan, ısıtma amaçlı yakıt ve endüstriyel yakıtlar. Bunların hepsini kattığımız zaman Düzce’de hava kirliliği insanlarımızın hayatını olumsuz etkiliyor. Son yıllarda hava kirliliğinde liderliği bırakmayan Düzce’de hava kirliliğini azaltmak ve önüne geçmek amacıyla ne gibi çalışmalar yapıldı hem parti olarak hem de Düzce’de yaşayan bir vatandaş olarak bunu çok merak ediyoruz.” dedi.

KİRLİ HAVAYA ÇÖZÜM ÜRETİLMELİKışın insanların hava yerine zehir solumak zorunda kaldığını belirten Başkan Çemşit, “Düzce’de hava kirliliğine neden olan faktörler bugüne kadar tespit edilmiş durumda da değil, kirliliğin çözümü noktasında herhangi bir projede geliştirilmedi. Kirli hava nedeniyle vatandaşımız bu kışta nefes almakta zorlanmasın. Kış gelmeden muhakkak önlemler alınmalı, denetimleri sıklaştırmalıdır. Özellikle havamızı kirleten fabrikaların muhakkak sıkı kontrollere tabi tutulması gerekiyor. Doğal gaz olmayan bölgelerin bir an önce doğal gaz ile buluşturulması lazım. Yoksa bu kışta zehir solumak zorunda kalacağız” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 22 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.