enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:13 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:11 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:08 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:07 Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart…
00:07 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:06 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:06 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor!”
00:05 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:05 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:03 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:02 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:01 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:01 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:00 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:24 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti
11.09.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Türkiye-Kırgızistan Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı için Kırgızistan’a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ne (KTMÜ) ziyarette bulundu.

Oktay’a ziyaretinde, T.C. Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşın Işıkgece,Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Nail Olpak eşlik etti.

Fotoğraf: TRT Haber

[Fotoğraf: TRT Haber]

Rektör Vekili Prof. Dr. Asılbek Kulmırzayev, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan ve Rektörlük Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Beşe tarafından karşılanan Fuat Oktay, Senato Salonu’nda ağırlandı.

Üniversitedeki gelişmeler konuşuldu

Prof. Dr. Asılbek Kulmırzayev, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a, KTMÜ ve üniversitedeki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Kulmırzayev, üniversite ve çeşitli kurumlarla ilgili temaslarda bulunmak üzere Kıgızistan dışında bulunan Rektör Prof. Dr. Alpaslan Ceylan’ın saygılarını iletti.

Fotoğraf: TRT Haber

[Fotoğraf: TRT Haber]

Fuat Oktay, üniversitedeki gelişmeleri takip ettiklerini ve gelişmelerden duydukları memnuniyetten bahsetti.

Asılbek Kulmırzayev’in Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a hediye takdiminin ardından çektirilen hatıra fotoğrafıyla ziyaret sona erdi.

[TÜHA Haber Ajansı, 11 Eylül 2021]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.