enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
16:31 Küresel haydutluğun kanlı tarihi: İşgal, ihanet ve kaos
15:59 Türkiye’de vasıflı işçi bulmak hayal oldu; Bütçeler ikiye katlandı ama usta yok
15:22 Belçika heyeti Türkiye’de: Bir ziyaretten çok daha fazlası
12:18 Anabilim’den Genç Sanatçı Adaylarına Büyük Sahne!
11:13 Rasim Ozan Kütahyalı ‘yasa dışı bahis’ operasonunda gözaltına alındı
10:59 ABD-Çin hattında yeni dönem arayışı: Trump ve Xi’den ‘ortaklık’ mesajı
10:10 Batı Trakya Türk heyeti, Viyana’da AGİT Ek İnsani Boyut Toplantısı’na katıldı
21:59 Türkiye ve Ermenistan arasında doğrudan ticaret başlıyor: Dışişleri’nden açıklama
21:34 Rusya’dan Svetlana Markova’ya ‘ültimatom’
21:14 Suriye Dışişleri Bakanı Euronews’e konuştu: ‘Zorla geri dönüş Suriye’de kaosa yol açar’
20:36 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Adana’da Fatih Terim Spor Müzesi inşa edilecek.
20:19 Dışişleri Bakanı Fidan, Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri, Avrupa İşleri ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Maxime Prevot ile Ankara’da bir araya geldi.
18:30 Uluslararası Afyonkarahisar Gastronomisi, Çalıştay ve Aşçılık Kampı Tamamlandı
17:39 Uluslararası Afyonkarahisar Gastronomisi, Çalıştay ve Aşçılık Kampı Tamamlandı
16:31 Haber-Yorum : Sokaklardaki “İyi Niyetli” Tehlike: Hantavirüs ve Bozulan Ekoloji
15:18 Rize’nin Derebaşıspor Takımı Süper Amatör Lig’e yüksel
14:45 Türkiye ve Dünya Gündemi kısa kısa
12:54 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency: Türkiye ve Belçika arasında Gündem Ulaştırma
08:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan’a gidiyor
08:43 Meteoroloji’den 3 ayrı uyarı: Sağanak, fırtına ve çöl tozuna dikkat
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
11.02.2026
A+
A-

* Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yöresel kıyafeti nedeniyle hakarete maruz kalan Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün’e destek vererek, kendisini TBMM AK Parti Grup Toplantısı’nda ağırladı.

* İşte detayı!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

ANKARA (TBMM), 11 ŞUBAT 2026 – Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’na katılmak üzere gittiği Meclis’te, toplantı öncesinde Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde İyi Partili Mehmet Emin Korkmaz tarafından giydiği yöresel kıyafetler sebebiyle hakarete uğrayan Belediye Başkanı Akgün ile bir süre sohbet eden Erdoğan, yaşanan hadiseyle ilgili geçmiş olsun dileklerini ileterek kendisine desteğini gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Zeynep Güneş Akgün'e destek

Grup Toplantısı’nda yanında oturdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel daveti üzerine Ankara’ya gelen Zeynep Güneş Akgün ve beraberindeki Mihalgazili kadınlar, AK Parti Grup Toplantısı’ndaki yerlerini aldı. Erdoğan, salonun ön sıralarında kendisi için ayrılan bölüme geçerek, konuşmasına başlamadan önce bir süre Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün ile yan yana oturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Zeynep Güneş Akgün'e destek

Duygusal anlar yaşandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kürsüden partililere hitap ettiği sırada, Belediye Başkanı Akgün’ün duygulandığı görüldü.

Erdoğan’ın konuşması esnasında gözyaşlarına hakim olamayan Akgün, kendisine gösterilen bu anlamlı destekten dolayı büyük onur duyduğunu ifade etti. (TBMM)

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.