enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP itfaiyeye düşman yangına dost mu?

CHP itfaiyeye düşman yangına dost mu?
18.01.2021
A+
A-

Serkan Fıçıcı Yazıları - Köşe Yazıları | AKŞAMTÜHA HABER / AKŞAM Gazetesi Yazarı Serkan FIÇICI, Başkan Erdoğan’ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için “DHKP-C Militanı” demesinin ardından CHP’den dişe dokunur bir açıklama gelmediğine dikkat çekiyor.

Yazar Serkan FIÇICI, her meselede bağıra çağıra ortalığı inleten CHP’liler nedense sus pus oluverdiğine .

“Bununla kalsa iyi” diyen Serkan FIÇICI yazısına şöyle devam ediyor:

Süleyman Soylu: Canan Kaftancıoğlu terör örgütlerinin soytarısıdır | A3 Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Canan Kaftancıoğlu terör örgütlerinin soytarısıdır. CHP İstanbul İl Başkanı DHKP-C, PKK-KCK ve MLKP Terör Örgütlerinin elemanıdır. DHKP-C ve PKK-KCK propagandası yapmaktan İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki 2019-171 esas no’lu dosya kapsamında 1 yıl 8 ay ceza almıştır. MLKP’nin sözde kurucu liderlerinden Hasan Ocak, PKK’nın kurucularından Sakine Cansız, DHKP-C’li Ebru Timtik…Sözde liderleştirdiği teröristlerden sadece bir kaçıdır” açıklamasının üzerinden onca zaman geçti, eveleyip gevelemeden, gargara yapmadan net şekilde “ortaya konulan örnekler yalandır, kesinlikle böyle bir şey yok” diyebilen bir CHP’liye rastlamadık.

Yazar Serkan FIÇICI: Peki ne duyduk?

CHP'li Engin Altay'dan skandal! Mehmetçiğe 'militan' dedi - Yeni Akit Gazetesi - Haber Ofisi

CHP’li Engin Altay’ın çıkıp, “artık rektöründen uzman çavuşuna kadar herkes Ak Parti militanı” dediğini ifade eden Serdar FIÇICI’nın, “Partisinin il başkanının terör örgütlerinin militanı olmakla suçlanıyor, ortaya net, somut örnekler konuluyor ama CHP’li Engin Altay işi gücü bırakıp can pahasına terörle mücadele eden uzman çavuşlara dil uzatıyor” değerlendirmesinde bulunuyor.

AKŞAM Gazetesi Yazarı Serkan FIÇICI, “Hani “kutuplaştırıcı, zehirli dil” filan deniyor ya… Engin Altay’ın tavrı bundan da tehlikeli. Çünkü askere, polise “siyasi parti militanı” yaftasını yapıştırmak bir yönüyle de teröriste meşruiyet alanı açmaktır” diyor.

“Buraya lütfen dikkat…” diyen Yazarı Serkan FIÇICI, “Erdoğan’a “Sözde Cumhurbaşkanı” diyerek hakaret ettiler. Sonra da “Biz Cumhurbaşkanının partili olmasını kast ettik” diye sözüm ona izahat getirmeye çalıştılar. Neymiş? Partili Cumhurbaşkanı’na tarafsız devlet başkanı denemezmiş” açıklamasını yapıyor.

“Şimdi de askere, polise “siyasi parti militanı” iftirası üzerinden “bunlara devletin güvenlik güçleri denemez” algısına meydan açıyorlar” diyen  Serkan FIÇICI, “Engin Altay’ın yaptığı şer niyetlere psikolojik zemin hazırlamak değilse, nedir? CHP, yangın ile itfaiye arasında kaldığında yangından yana taraf olmaktan ne zaman vazgeçecek?” diye soruyor.

Ataner YÜCE ile ilgili görsel sonucu

HABER : Ataner YÜCE & Emekli TRT Muhabiri
[TÜHA Haber Ajansı, 18 Ocak 2021]
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.