enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:34 400 yıllık dostluk ‘Ortak Miras’ sergisiyle taçlandı
09:29 1 Ocak’ta İstanbul’dan dünyaya “Gazze” mesajı verilecek
00:59 KGK: Basın özgürlüğü; sorumsuzluk, ahlaki çöküş ve kamuoyunu yanıltma özgürlüğü değildir
00:51 Mahkeme Afşin-Elbistan’daki Termik Santralın Emisyon Verilerinin Açıklanmasını Hükmetti
00:43 ABD ve İngiltere’de sağ çizgide yayın yapan üç gazete, İsrail eleştirisi yazara bedel ödetti…
00:33 Soğuğa yazılan destan: Sarıkamış Harekatı
00:31 Gazze’de ateşkes anlaşmasının ikinci aşamasına neden geçilemiyor?
00:29 Mehmet Uçum: 27 Şubat çağrısı bağlayıcıdır ve o çerçevenin dışına çıkılmamalıdır
00:26 Büyükşehir, en güzel şarkılarla 2025’i uğurladı..
00:26 Cezaevindeki 4 bin 200 PKK-KCK’lı için kademeli düzenleme: Suça karışmamış 950-1.050 PKK’lı eve dönüş yolunda mı?
00:25 Petrol Ofisi Grubu’nun İstanbul Havalimanı güzergâhındaki istasyonu hizmete açıldı
00:16 Dışişleri Bakanı Fidan, “SDG belli faaliyetlerini İsrail ile koordinasyon içinde yürütüyor”
00:13 ‘İş Operasyonları’ kategorisinde 2025 Hackett İnovasyon Ödülleri
00:11 Terör örgütü katil İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde saldırılar gece-gündüz devam ediyor…
00:09 Türkiye’nin İlk ve Tek Uluslararası Mücevher Fuarı’na Ziyaretçi Kayıtları Başladı…
00:02 Zayıflama iğnelerini bırakanlar neler yaşıyor?
00:02 Hollanda’da koalisyon krizi olur ve dışarıdan bir başbakan aranırsa, aranan kesinlikle Günay Uslu olur…
00:01 MİT’ten yurt dışında DEAŞ operasyonu: İntihar eylemcisi yakalandı
00:01 CHP Jön Türk, Meşrutiyet, Milli Mücadele Birikiminin Sahibi mi Hasmı mı? -II-
11:26 Petrolde Venezuela gerilimi: Arz endişesi fiyatları yükseltti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bu yıl, Bakan Ziya Selçuk’tan her eve takdir var

Bu yıl, Bakan Ziya Selçuk’tan her eve takdir var
24.01.2021
A+
A-

TÜHA HABER / 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonunda Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklarının uzaktan eğitime kesintisiz devam etmede gösterdikleri özveri nedeniyle anne babalar için kendi imzaladığı takdir belgesini paylaştı. Bakan Selçuk,  “Bu yıl, diğer yıllardan farklı olarak her eve takdir, her eve teşekkür var.” dedi.  

(TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim öğretim yılının ilk döneminin son gününde tüm meslektaşları adına öğrenci ve velilere teşekkür etti. Bakan  Selçuk, anne babalar için özel olarak hazırlattığı takdir belgelerini de paylaştı.
Bakan Selçuk bizzat imzaladığı takdir belgesinde, “Sevgili Anneler ve Babalar, Uzaktan eğitim döneminde çocuklarımızın eğitimine kesintisiz devam etmesi yönünde gösterdiğiniz özverinin farkındayız. Bu üstün gayretinizden dolayı sizlere takdir ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Selçuk sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ise şöyle dedi:
“Karne günü her öğrenci karne alır ama takdir ve teşekkür belgesi her eve girmez. Bu yıl, diğer yıllardan faklı olarak her eve takdir, her eve teşekkür var.
Öncelikle en büyük teşekkür öğrencilerimize… Nasıl bir gayretle derslerine sarıldıklarına öğretmenleri şahit, ben şahidim. Böylesi bir zor dönemde ancak bu kadar dirayetli olabilirlerdi. Ne takdir yeterli, ne teşekkür… Var olun çocuklar!
En az öğrencilerimiz kadar velilerimize de sonsuz teşekkürler. Asıl okul aile birliğini bu dönemde kurduk, biliyorum ki artık kolay kolay da bu birliği bırakmayız. Sizin gayretiniz olmasaydı çocuklarla bu bağı kuramazdık, bu mesafeyi kat edemezdik. Hepimiz çok yorulduk, zorlandık ve okulu çok özledik. Okullarımıza sınıflarımıza sağlıkla kavuştuğumuzda, birbirimizin gözünün içine yeniden baktığımızda, eminim ki zorlandığımızı unutacak, bugünleri de güzel hatıralarla anacağız. O günlere bir an önce erişmek dileğiyle tüm öğretmen arkadaşlarım adına, öğrencilerimize ve velilerimize, çocuklarımıza destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyor, iyi tatiller diliyorum.”
Bakan Selçuk’un annelere özel teşekkürü vardı. Kendi kaleme aldığı mektubunun yanında pembe karanfillerle bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.  “Değerli Annelerimiz, ne kadar yorgun olduğunuzu biliyorum. İşe, eve yetişirken bir de çocuğunuzun uzaktan eğitim sorumluluğunu üstlenmek hiç kolay olmadı. Çabanıza, emeğinize ve desteğinize şahidiz ve gönülden teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandığı mektubuna “Gönül isterdi ki bu çiçekleri her birinize ayrı ayrı takdim edeyim… Sağlık ve huzur  dileklerimle…” notunu ekledi.

[TÜHA Haber Ajansı, 24 Ocak 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.