enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:26 Juventus – Udinese maçı TRT SPOR’da
11:09 Jeremie Boga ve Terem Moffi’ye şok saldırı
10:41 2 Aralık Salı sabahından herkese günaydın.
00:59 KIZILELMA ve Skydagger testleri: Türk savunma sanayiinde tarihi günler
00:54 12 Dev Adam Dünya Kupası Elemeleri’nde İsviçre’yi 85-60 yendi
00:50 Bakan Yerlikaya, “Toplam 103 terör örgütü mensubu ikna yoluyla yurt dışından gelerek teslim oldu”
00:48 Türkiye’de trafiğe kayıtlı taşıt sayısı yüzde 7,5 artarak 33 milyon 193 bin 636’ya yükseldi…
00:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Bu ülkenin ayaklarında büyük pranga gibi bağlanan terörü bir kenara koyacağız”
00:36 Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, hava hedefini vuran ilk insansız savaş uçağı dünya basınında…
00:35 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı 2025 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu.
00:32 Dışişleri Bakanı Fidan’ın Tahran ziyareti İran gazetelerinde nasıl yer aldı?
00:24 Cevdet Yılmaz: Türkiye ekonomisi dayanıklılığını ortaya koymuştur
00:23 CHP’li belediyenin rüşvet davası başlıyor
00:09 Eski AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk için Mecliste cenaze töreni düzenlendi..
00:03 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın ‘Kuşbakışı’ndan Dünyadaki Durum!…
14:10 Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 3,7 büyüdü…
13:34 1 Aralık Pazartesi gününden herkese merhaba…
12:02 İlahiyat Koleji Konusunu Ne Kadar Biliyoruz?
00:52 CBME Türkiye’de Pazarlamanın, E-Ticaretin ve İhracatın Yeni Yolları İle Trendler Konuşulacak!
00:50 Bundan sonra rakipler düşünsün!…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BTP lideri Hüseyin Baş,“Milli bayramlarını kutlayamayanlar dini bayramlarını da kutlayamaz”

BTP lideri Hüseyin Baş,“Milli bayramlarını kutlayamayanlar dini bayramlarını da kutlayamaz”
21.07.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

(TÜHA) TÜHA Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş mesajında İslam dünyasının için bulunduğu duruma dikkati çekti ve gerçek bayramın Milli Ekonomi Modeli’nin uygulandığı BTP iktidarında yaşanacağını belirtti.

İşte BTP liderinin Kurban Bayramı mesajı…

“Kurban bayramına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yüce milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban bayramı mübarek olsun.

Ne yazık ki İslam dünyası bir bayrama daha buruk giriyor. Libya’dan Gazze’ye, Suriye’den Afganistan’a kadar Müslümanlar zulüm ve baskı altında.

Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) sahipleri türlü oyunlarla Ortadoğu’yu Müslümanlara mezar kendilerine vatan yapmanın hesabı içinde. Planlarından hiç geri adım atmadılar.

İşte son haftalarda Afganistan’da yaşananlar… Her gün binlerce Afgan genç doğu sınırımızdan kaçak giriş yaparken bir yandan da Türk askerinin herkesin çıktığı bu ülkede görevlendirilmek istenmesini BOP’un yeni bir safhasının hayata geçirilmesi olarak değerlendiriyoruz.
Ülkemizi yönetenlerin ulusal güvenliğimiz açısından büyük sıkıntılar doğuracak yeni Afgan göçüne karşı sessiz kalmaları ve hatta göz yummaları da manidardır.

Kurban bayramının hem ülkemiz hem de topyekun İslam dünyası üzerindeki sorunları ortadan kaldıracak adımların atılmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi yüzünden Hac ibadetine getirilen kısıtlama nedeniyle vatandaşlarımız kutsal topraklara gidemedi.
İnşallah alınacak tedbirlerle birlikte hayat normale döner ve kutsal topraklar hac görevini yerine getirmek için bekleyen vatandaşlarımıza açılır.

Milletimiz bayramı bayram gibi kutlamayı hak etmektedir. Ne yazık ki içinde bulunduğumuz şartlar bunu mümkün kılmamaktadır. Başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere birçok sorun hepimizi derinden etkilemektedir.

Milletin gerçek anlamda bayramı ancak ve ancak özüne dönmesiyle mümkündür.
Bunun da yolu ülkemizin öz kaynaklarını yabancılara değil millet – devlet menfaatlerine tahsis edecek olan Milli Ekonomi Modeli ile mümkündür. Parti programımız olan Milli Ekonomi Modeli milletimizin ve tüm insanlığın tek kurtuluş reçetesidir.

Bu vesile ile Milli Ekonomi Modeli’nin sahibi merhum genel başkanımız Prof.Dr.Haydar Baş’ı da rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.
Haydar Baş, “Dini bütünlüğümüz dini bütünlüğümüz, milli bütünlüğümüz dini bütünlüğümüzdür”der ve “Milli bayramlarını kutlamayanlar dini bayramlarını da kutlamayazlar” diye ilave ederdi.

Merhum genel başkanımızın da her fırsatta ifade ettiği gibi bize dini bayramlarımızı kutlayacak, ibadetlerimizi özgürce yerine getirebileceğimiz bir vatan emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz.
Bu vesile ile tekraren ifade edelim; milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban bayramı mübarek olsun.

[TÜHA Haber Ajansı, 21 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.