enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Antalya’da, CHP’li Manavgat Belediyesine yönelik rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonu
07:28 Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin (UİB) Haziran ayı ihracat verileri açıklandı…
07:15 Simpra, mobil karavan projesi Simpravan’la teknolojiyi sahaya taşıyor 
00:46 Hollanda’daki Hükümet Krizi Ekseninde Ekonominin Nabzı
00:22 İnfografik: Moskova’da Kritik Görüşme: Putin ve Arakçi Bir Araya Geldi
00:02 Hollanda’dan Mektup Var!
23:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Teşkilat akademilerini asla sıradan bir eğitim faaliyeti olarak görmüyoruz”
22:39 Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, hukuksuz tutukluluğu sonrası ilk basın açıklamasını yaptı.
21:01 Güneydoğu, Trakya ve İç Anadolu son yarım yüzyılın en düşük yağışını aldı: Bölgesel kuraklıkların şiddeti artıyor.
11:39 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, gözaltına alındı
11:29 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında; Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı
10:44 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son günlerde kamuoyunda dolaşan “istifa edecek” iddialarını yalanladı…
10:23 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasından notlar: Ne olmuştu?
09:11 Şimdi de ‘yangın’ bölücülüğü: Canhıraş mücadeleye rağmen ‘İzmir memleket değil mi?’ provokasyonu
09:06 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, eski belediye başkanı Tunç Soyer tutuklandı.
07:48 Türkiye’nin köklü kuruyemiş markalarından Peyman, iflasın eşiğinde
04:21 CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “böcek bulundu” iddiası, delil yetersizliği ve çelişkili ifadelerle çöktü.
00:58 Türkiye’ye “işgalci” demek, namussuzluktur!
00:58 Gazeteci-yazar Sevda Türküsev, mütedeyyin seçmene “koyun” diyen seküler bağnazları yerin dibine soktu.
00:39 Küba ve Sömürgecilik
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Beyoğlu’nda Tarihi Dar Sokakların Temizlik İşi Milli Teknolojiyle Çözüldü

Beyoğlu’nda Tarihi Dar Sokakların Temizlik İşi Milli Teknolojiyle Çözüldü
05.01.2022
A+
A-

İSTANBUL-TÜHA HABER / Beyoğlu’nun tarihi dar sokaklarının temizlik işi yerli teknolojiyle çözüldü. Beyoğlu Belediyesi ve Kademe AŞ işbirliğinde ilçenin fiziki yapısına uygun olarak geliştirilen Kompakt Vakumlu Yol Süpürme Araçları ile normal araçların giremediği dar sokaklar düzenli olarak temizleniyor.

Beyoğlu Belediyesi ilçede bulunan tarihi dar sokakların temizlik işini yerli teknolojiyle çözdü.

Kademe AŞ tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin ihtiyacı doğrultusunda ilçenin fiziki yapısına uygun olarak dar sokaklarda rahatça temizlik çalışması yapabilen AGA 2000 1,5 Metreküp Kompakt Vakumlu Yol Süpürme Araçları geliştirildi.

Tamamen yerli ve milli kaynaklarla üretilen süpürme araçları, kompakt yapısıyla dar cadde ve sokaklar da dahil olmak üzere eğimli ve düz zeminlerde kolaylıkla temizlik yapabiliyor. AGA 2000 1,5 Metreküp Kompakt Vakumlu Yol Süpürme Araçlarının yanı sıra bir büyük modeli olarak geliştirilen ve daha geniş alanların temizliğinde kullanılan “AGA 5000 Kompakt Yol Süpürme Araçları ile aynı zamanda yüzde 50 tasarruf da sağlanıyor.

YERLİ SERMAYEYLE TÜRK MÜHENDİSLERİNİN BAŞARISI

Beyoğlu Belediyesi ile Kademe AŞ işbirliğinde üretilen yerli süpürme araçları ile Beyoğlu’nun tüm cadde ve sokakları 7/24 tertemiz tutuluyor. Şasi ve yürür aksam dahil Türk mühendisleri ve işçileri tarafından tamamen yerli sermayeyle üretilen süpürme araçları, kendi sınıfında ilk araç olma, yurt dışı muadillerine göre fiyat avantajı, satış sonrası servis ve yedek parça maliyet avantajı özelliklerine sahip. Beyoğlu Belediyesi, yerli üretim araçları tercih ederek temizlik çalışmalarında yıllık yaklaşık 10 milyon TL tasarruf sağlıyor.

YERLİ KOMPAKT SÜPÜRME ARAÇLARI BİZLERE BÜYÜK BİR KOLAYLIK SAĞLIYOR

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yerli ve milli teknoloji ürünleri önemsediklerini belirterek, Ekonomik tasarruf sağlamamız noktasında iyi bir iş birliği oldu. Bu süpürge araçları Beyoğlu için çok ideal. Çünkü Beyoğlu tarihi dar sokaklarıyla da ön plana çıkan bir ilçe. Her gün milyonlarca turisti ağırlıyoruz. Misafirlerimize daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre sunabilmek için aralıksız çalışıyoruz. Tüm bu çalışmaların daha rahat yapılabilmesi ve sürekliliğinin sağlanması açısından yerli kompakt süpürme araçları bizlere büyük bir kolaylık sağlıyor” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 05 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.