enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
06:39 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:21 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:50 AVRUPA HABERLERİ / Brüksel, sosyal medya kısıtlamasında AB ülkelerini yetki aşımına karşı uyardı
00:45 Bakan Bolat: “Bölgede ekonomik hayata dönüş yeniden güç kazandı”
00:26 “İran-ABD gerginliği”
00:19 Erdoğan,”Asrın felaketinin yıl dönümü yaklaşıyor diye deprem turistleri yine hareketlenmiş vaziyette”.
00:11 Zelenskiy: Şubat 2022’den bu yana 55.000 Ukraynalı asker öldü
00:10 Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde e-ticaret alanında nitelikli insan kaynağı oluşturulacak”
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Biz, tüm renkleriyle bir, bütün, güçlü, huzurlu bir Suriye’den yanayız”
17:49 Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu üçüncü maçında Konyaspor 5 golle galip
17:36 Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler belli oldu.
17:31 Bakan Kurum: Bizim insanımız devletine ‘devlet baba’ der
17:07 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
13:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
11:54 Türkiye’nin 6 Şubat 2023’te depremlerin yol açtığı hasarların giderilmesi ile bölgenin yeniden imarına yönelik çalışmalar sürüyor.
09:49 AVRUPA HABERLERİ / AB Komisyonu’nda kritik toplantı: Gündem rekabet ve iç gerilimler
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:58 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Berlin’de 54 vaka görülen apartman karantinada

Berlin’de 54 vaka görülen apartman karantinada
17.06.2020
A+
A-
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 2759097241772664149

TÜHA HABER / Almanya’nın başkenti Berlin’de Türkiye kökenlilerin yoğun olarak yaşadığı semtlerden Neukölln’deki bir bina, apartmandaki 54 kişide koronavirüs tespit edilmesi üzerine karantinaya alındı. 

(TÜHA) Türkuaz Haber Ajansı’nın Deutsche Welle Türkçe’ye (DW) dayandırdığı habere göre, Berlin’de Türkiye kökenlilerin yoğun olarak yaşadığı Neukölln’de bulunan bir binadaki 54 kişide koronavirüs tespit edildi.

Karantinaya alınan apartmana giriş-çıkışlar durduruldu. Kamu radyosu RBB’ye konuşan sağlık yetkilisi Falko Liecke, binada yaşayan insanlara yönelik testlerin sürdüğünü belirtti.

Binaya giriş-çıkışların engellenmesini zorlu bir görev olarak tanımlayan Liecke, bu konuda Berlin polisinden de yardım alınacağını söyledi.

Binadaki vaka sayısının neden bu kadar yüksek olduğunun henüz bilinmediğini belirten Liecke, bu durumun kentte virüsün yoğun olarak görüldüğü diğer noktalarla bağlantısının olup olmadığının araştırıldığını ifade etti.

Robert Koch Enstitüsü’nün verilerine göre, Almanya’da şu ana kadar yaklaşık 187 bin kişide koronavirüs tespit edilirken 8 bin 807 kişi COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

[TÜHA Haber Ajansı, 17 Haziran 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.