enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:32 YÖK’ten Dışişleri Bakanı Fidan’ın yükseköğretimine ilişkin açıklama
12:07 UNESCO 43. Genel Konferansı’nda,15 Aralık’ın, “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” olarak ilan edildi…
10:41 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
07:56 “Her yerde Türkiye var!”
07:13 Plastik Su Şişesi Araştırmasının Sonuçları Açıklandı
07:10 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:57 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:45 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:33 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:06 Avrupa Merkez Bankası, ticaret gerilimine rağmen büyüme sürerken faiz oranını yüzde 2’de tuttu
00:05 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
22:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
21:36 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
17:56 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
17:29 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:35 Doç. Dr. İbrahim Karataş, DEAŞ’ın İslam’ın imajına verdiği tahribatın Gazze direnişiyle nasıl tersine döndüğünü anlattı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Belçika Başkonsolosu’ndan KOTO’ya ziyaret

Belçika Başkonsolosu’ndan KOTO’ya ziyaret
27.11.2021
A+
A-

KOCAELİ-TÜHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası, Belçika İstanbul Başkonsolosu Serge Dickschen ve beraberindeki heyeti ağırladı. Görüşmede, iki ülke arasındaki mevcut ticari bağların daha da güçlendirilmesi adına atılacak adımlar masaya yatırıldı.

Çeşitli kurum ve kuruluşlardan konuklarını ağırlayan KOTO, bu görüşmeleri üyeleri adına fırsata çevirmeyi de amaçlıyor.

Ziyaretler kapsamında Belçika İstanbul Başkonsolosu Serge Dickschen, Valon Bölgesi Ticari ataşesi Catherine Bauwens ve Brüksel Bölgesi Ticari Ataşe Yardımcısı Müge Kılıç’ı ağırlayan KOTO, üyelerini dış pazarlara açmak için de adım attı.

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ EKONOMİK İLİŞKİLER

KOTO Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer ve Volkan Yılmaz’ın Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen, Yusuf Erenkaya, İbrahim Atalay ve Abdurrahman Çuhadar ile birlikte ev sahipliği yaptığı ziyarette, Türkiye ve Belçika arasındaki ekonomik ilişkiler ele alındı.

Resim önizlemesi

YILMAZ: TÜM GÖREVLERİ ÜSTLENMEYE HAZIRIZ

KOTO’nun üyelerini yeni pazarlara açma hedefi ile ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı Gezer, “Hem yatırım hem ticaret alanında işbirliği arayışlarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada somut adımlar atmaya gayret ediyoruz” dedi.

Başkan Yardımcısı Yılmaz da, “Belçika ile bu ilişkiyi güçlendirmek adına yapılması gereken tüm noktalarda görev üstlenmeye hazırız. Hem kurum hem de üye profili olarak buna hazırız” eklinde dile getirdi.

Başkonsolos Dickschen, KOTO’ya ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ederken, işbirliği girişimleri dolayısıyla da teşekkür etti.

Ziyarette, ekonomik ilişkilerin daha da geliştirilmesi ve niteliğinin artırılması konusunda geliştirilebilecek projeler konuşuldu.

HABER : Süleyman DURAK

[TÜHA Haber Ajansı, 27 Kasım 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.