enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:26 GastroAntalya’da, Türkiye’nin en yaratıcı bartenderları lezzet ve sunumda sınırları zorlayacak
21:03 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’ndan Gazeteci Veysel KAVRAYAN, Balıkesir Sındırgı merkezli 6,1 büyüklüğünde önceki gün meydan gelen deprem bölgesindeydi…
20:05 “Casusluk” suçundan yürütülen soruşturma kapsamında MASAK tarafından hazırlanan ön raporda, Merdan Yanardağ’a zarfla para verilmiş
16:46 Hollanda’da görülmemiş bir seçim yarışı: 4 parti liderlğe oynuyor!
00:08 Dünya Tekvando Şampiyonası’nda Emine Göğebakan, kadınlar 46 kiloda ve Nafia Kuş Aydın, kadınlar +73 kiloda altın madalya kazandı…
00:04 Nizip Ticaret Odası’ndan Nizip Meslek Yüksekokulu’na Laboratuvar desteği…
00:04 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eurofighter anlaşması için imzaları attık
00:03 Türkiye, İngiltere’den 20, Katar ve Umman’dan 24 Eurofighter savaş uçağı almayı planlıyor.
00:03 Bağımlılığı olan çocuğa destek!
00:02 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakan Uraloğlu, “Turistik Doğu Ekspresi, 2025-2026 kış sezonu seferleri 22 Aralık’ta başlayacak”
00:02 Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14. Leo’nun 27-29 Kasım’da Türkiye’ye resmi ziyarette bulunması bekleniyor.
00:01 Dünyada ilk savaş uçağını Türkler düşürdü
00:01 Adalet Bakanı Tunç, Ekrem İmamoğlu hakkında “casusluk” iddiasıyla yürütülen soruşturmaya ilişkin soruyu yanıtladı
00:01 Prof. Dr. Kürşad Zorlu: Ankara 2026 Türk Dünyası Başkenti seçildi
00:00 Mahmudhoca Behbûdî’nin Seçilmiş Eserleri, Ankara’da Türk Dünyası’na tanıtıldı
00:00 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Dezenflasyon süreciyle birlikte gelir dağılımında, toplumsal refahı güçlendirmeyi hedefliyoruz.”
00:00 Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulu, 2026 yılı hac hazırlıklarını tamamladı. Hac kurası 5 Kasım Çarşamba günü saat 10.30’da çekilecek.
18:25 Takım olabilmenin verimi!…
07:46 Türk Devletleri Teşkilatı yeni üye devletleri kabul edecek mi?
07:11 Türkçülük fikrinin mimarı: Ziya Gökalp
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Balkan Karteli’ çökertildi

‘Balkan Karteli’ çökertildi
29.09.2021
A+
A-

TÜHA HABER / İspanya Avrupa’nın en aktif uyuşturucu kaçakçılığı şebekelerinden Balkan Karteli’nin çökertildiğini duyurdu. 6 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi ve çete üyesi 61 kişi gözaltına alındı.

Mustafa Kemal AtatürkAvrupa’da faaliyet gösteren en büyük uyuşturucu kaçakçılığı şebekelerinden ‘Balkan Karteli’ çökertildi.

İspanyol polisi, Avrupa Polis Teşkilatı EUROPOL’ün desteğiyle 3 yıl süren operasyonun mayıs ayında sonlandığını duyurdu.

6 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi

Bilgi edinme kanunu kapsamında yeni duyurulan operasyona ilişkin açıklama yapıldı.

Operasyonda 6 tondan fazla uyuşturucu, lüks araçlar, silahlar ve 612 bin euro ele geçirildiği, 61 kişinin de gözaltına alındığı açıklandı.

EUROPOL ve İspanyol polisi, 2018 yılında başlatılan operasyonun İspanya’nın çeşitli kentlerinde Mart ve Mayıs aylarında yapılan baskınlarla sona erdiğini duyurdu.

Suç şebekesinin Güney Amerika’dan İspanya ve diğer Avrupa ülkelerine bir “kokain hattı” oluşturduğu ifade edildi.

Balkan Karteli daha önce de çeşitli suçlara karışmıştı

Farklı zamanlarda farklı kentlere düzenlenen operasyonlara Almanya, Hırvatistan, Slovenya, Sırbistan ve Kolombiya emniyet güçleri katıldı.

Brezilya, Dominik, Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri polisinden de destek alındı. Balkan Karteli’nin daha önce hırsızlık, kara para aklama, adam kaçırma gibi suçlara da karıştığı biliniyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 29 Eylül 2021]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.