enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:48 Dünyanın en prestijli savunma sanayii listesi olarak kabul edilen “Defense News Top 100″de 5 Türk şirketi yer aldı.
07:47 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, Bakan Mehmet Şimşek’in uyguladığı yeni vergi zamlarına sert sözlerle tepki gösterdi.
07:25 Soykırımcı katil İsrail ordusu Gazze kentine kara saldırılarını genişlettiğini duyurarak bölge halkına “bir an önce kenti terk etmeleri” çağrısında bulundu.
07:23 Kocaeli’nin spor tarihi bu sempozyumda
07:08 Prof. Dr. Güven Arıklı, gerçekleri görme vakti; Duygularla değil, Akılla Yol Almalıyız!
07:06 Büyüleyici Bir An: Lahey Büyükelçimiz Fatma Ceren YAZGAN Hollanda Kralı önünde göz kamaştırdı!
00:25 Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye – İspanya Milli Futbol Maçı öncesi ve sonrası, tramvay ve otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti…
00:10 Kocaeli’in Karamürsel ilçesi modern otogara kavuştu!
00:06 Şanghay Perspektifinden Çok Kutupluluk: Türkiye–Çin İlişkileri
23:10 Gazze “açlıktan” ölüyor!
23:00 TRT ortak yapımı “Filistin 36” Filistin’in Oscar adayı oldu, Toronto’da alkışlarla uğurlandı
20:59 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Dün gençliği seyirci görmek isteyenler bugün TEKNOFEST kuşağından rahatsız, dün kapattıkları kapıları biz açtık.” dedi.
20:45 Mersin’de atış eğitimi sırasında kaza sonucu şehit olan özel harekat polisi Mustafa Karapınar için tören düzenlendi.
19:51 Milli Kadın Voleybol Takımımız, Japonya’yı toplamda 3-1’lik set ile geriden gelerek mağlup etti ve finale yükseldi.
19:32 Görevden uzaklaştırılan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, verilen tahliye kararına savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı…
19:24 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, 2025 FIVB Dünya Şampiyonası’nda A Milli Basketbol Takımı’nı tebrik etti
09:43 Gülşah Erçetin, Hollanda Yayın Kurumu NOS’un Türkiye Muhabirliğine atandı…
08:58 Gazeteci Adalet Bora’nın acı günü…
07:51 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “Bugün Malatya’da düzenlenecek törenle 300 bininci deprem konutun teslimi gerçekleştirilecek”
07:48 CHP Genel Başkanı Özel, gündeme dair Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan gazeteci Altaylı’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Tekin: Darıca’daki öğretmene saldırı olayı ile ilgili soruşturma başlattık

Bakan Tekin: Darıca’daki öğretmene saldırı olayı ile ilgili soruşturma başlattık
29.05.2024
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kocaeli Darıca’da yaşanan öğretmene saldırı olayıyla ilgili “Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız” dedi.

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

Bakan Tekin sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımdaMillî Eğitim Bakanlığı (Türkiye) - Vikipedi bulundu.

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki bir okulda öğretmene yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınayan Tekin,
şiddetin her türlüsüyle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı.

Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlatıldığını ve adli sürecin takipçisi olacaklarını belirten Tekin, şu ifadeleri kullandı:

“Okullarımızın daha güvenli hale gelmesini amaçlayan ve içerisinde şiddete karşı yasal düzenlemelerin de yer aldığı yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun bir an önce hayata geçirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız.”

Bakan Tekin, bu kapsamda okulllarda güven ikliminin tesisi veeğitim süreçlerinin daha sağlıklı ilerleyebilmesi için sene başında hayata geçirilen “Veli Randevu Sistemi”nin önemini bir kez daha vurguladı. Tüm eğitim ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.