enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:31 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
22:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
22:23 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
22:15 Trendyol 1. Lig’in 6. haftası yarın oynanacak maçlarla başlayacak.
12:10 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Özhaseki, Çevrefest’in 2’nci gününde stantları ziyaret etti: “Çevre bize emanet, emanete gözümüz gibi bakacağız”

Bakan Özhaseki, Çevrefest’in 2’nci gününde stantları ziyaret etti: “Çevre bize emanet, emanete gözümüz gibi bakacağız”
09.06.2024
A+
A-

* Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Çevre Haftası kapsamında Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ÇEVREFEST’in 2’nci gününde de stantları ziyaret etti.

* Bakan Mehmet Özhaseki, hem Başkent Millet Bahçesi’nde hem de diğer illerde çevreyle ilgili birçok etkinlik hazırladıklarını belirterek, “ÇEVREFEST’le, çevreyle ilgili birtakım konulara dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve çevre bilincini geliştirebilmeyi istiyoruz.” diye konuştu.

* İnanç değerlerimizde “emanet” diye bir kavram olduğunu belirten Bakan Özhaseki, “Çevre bize emanet. Bizim de o emanete gözümüz gibi bakacağız. Onun içindir ki emanete kimse leke düşürmesin diye bir gayretin içerisindeyiz.” dedi. 

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ ÇEVREFEST’İN 2’NCİ GÜNÜNDE STANTLARI ZİYARET ETTİ: “ÇEVRE BİZE EMANET, EMANETE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu 2053 Net Sıfır Emisyon ve Yeşil Dönüşüm hedefleri doğrultusunda, 7’den 70’e tüm vatandaşlarda farkındalık oluşturma gayesiyle düzenlenen ÇEVREFEST, ikinci gününde de yoğun ilgi gördü.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ÇEVREFEST’in 2’nci gününde de stantları ziyaret etti, iyi uygulama örnekleri hakkında bilgi aldı. Bakan Özhaseki, ayrıca, ÇEVREFEST’e gelen vatandaşlara fidan dağıttı.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ ÇEVREFEST’İN 2’NCİ GÜNÜNDE STANTLARI ZİYARET ETTİ: “ÇEVRE BİZE EMANET, EMANETE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKACAĞIZ”

“ÇEVRE FARKINDALIĞI OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Bakan Mehmet Özhaseki, hem Başkent Millet Bahçesi’nde hem de diğer illerde çevreyle ilgili birçok etkinlik hazırladıklarını belirterek, “ÇEVREFEST’le, çevreyle ilgili birtakım konulara dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve çevre bilincini geliştirebilmeyi istiyoruz.” diye konuştu.

Vatandaşların ÇEVREFEST’e gösterdiği yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Bakan Özhaseki, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde başlatılan Sıfır Atık Projesini uygulayan belediyeler, çevreyle ilgili faaliyet gösteren özel firmalar burada. Ailelerimiz çocuklarıyla birlikte geliyorlar, bilgilendiriliyorlar. Vatandaşlarımıza fidanlar, kitaplar dağıtıyoruz. Ama asıl gayemiz, iklim değişikliğinin getirdiği belalara karşı herkesi dikkatli kılabilmek. Çevre farkındalığı oluşturmak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ ÇEVREFEST’İN 2’NCİ GÜNÜNDE STANTLARI ZİYARET ETTİ: “ÇEVRE BİZE EMANET, EMANETE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKACAĞIZ”

“100 BİNLERCE İNSANA ÇEVRE HAFTASI VESİLESİYLE ULAŞMIŞ OLACAĞIZ”

Çevre bilincini arttırmak için gayret içerisinde olduklarını vurgulayan Bakan Özhaseki, “100 binlerce insana Çevre Haftası vesilesiyle ulaşmış olacağız. ÇEVREFEST, 9 Haziran’a kadar devam edecek. Vatandaşların gösterdiği yoğun ilginin de farkındayız.” dedi.

Eğitimin önemine dikkat çeken Bakan Özhaseki, “Dünyada dışarıya salınan karbon gazları daha sonra atmosferde ısıya sebebiyet veriyor ve bizim günlük yaşamımızı etkileyecek kadar her tarafta bir tehdit olarak karşımıza çıkıyor. Biz ne zaman ki çocuklarımızı eğitirsek, dengeyi bozmama adına bir çaba içerisine girmelerini öğretebilirsek, onlara bu bilinci verirsek onlar da kurtarılmış bir nesil olarak önlerine bakarlar.” diye konuştu.

“ÇEVRE BİZE EMANET”

İnanç değerlerimizde “emanet” diye bir kavram olduğunu belirten Bakan Özhaseki, “Çevre bize emanet. Bizim de o emanete gözümüz gibi bakacağız. Onun içindir ki emanete kimse leke düşürmesin diye bir gayretin içerisindeyiz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.