enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:28 Kocaeli’nin Kartepe Belediyesi’nden Taraklı Yangınına Müdahale Desteği
07:51 Yenidoğan Çetesi’ davasında 5. duruşma görüldü
07:43 Rusya Haziran ayında Ukrayna’ya 5.337 insansız hava aracı fırlattı
07:40 Almanya’da bir şirkette meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı
07:40 Azerbaycan ve Küresel Süreçler
07:28 İtalya’da kavurucu sıcaklar: İki ölü, 17 şehir için kırmızı alarm
07:25 ‘Cam tavanı’ aşmak: Bilimde kadınların dönüştürücü gücü
07:10 Hangi AB ülkesi en çok düzensiz göçmeni geri gönderiyor?
07:10 Sessiz kahramanlara bir saygı duruşu: “Babam Misafir İşçiydi” kitabı
07:03 RTÜK Başkanı Şahin: “İslamofobi sadece ‘bir içerik sorunu’ değil, bir güvenlik, bir kimlik ve bir insanlık meselesi”
07:00 Fırtınalı bir dönemde AB dönem başkanlığını devralan Danimarka’yı neler bekliyor?
06:48 Tunç Soyer’in gözaltına alındığı İzmir’deki yolsuzluk operasyonunda şaşırtan detay! Şikayet eden Cemil Tugay çıktı.
06:08 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hatay, İzmir ve Manisa’daki yangınlar kısmen kontrol altına alındı.
22:34 CHP kurultayıyla ilgili ceza davası: Görevsizlik kararı kaldırıldı
22:30 MİT Başkanı Kalın, Irak’ın kuzeyinde temaslarda bulundu
08:56 Büyük yolsuzluk operasyonu İzmir’e de sıçradı: Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer gözaltına alındı
08:32 TBMM bugün yoğun gündemle haftaya başlıyor
08:15 CHP kurultayı davası ertelendi
07:32 (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait iki depoda tarihi eser ele geçirildi
07:26 Uluslararası Sistemde Azerbaycan’ın Jeopolitiği ve Dış Politikasının Temel Öncelikleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Kurum: Arnavutköy’deki çalışma, 250 bin konutluk sosyal konut projesinin parçasıdır…

Bakan Kurum: Arnavutköy’deki çalışma, 250 bin konutluk sosyal konut projesinin parçasıdır…
22.04.2025
A+
A-

* Bakan Kurum, TOKİ’nin Arnavutköy’deki sosyal konut projesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kurum, projenin 250 bin konutluk Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin bir parçası olduğunu söyledi.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

23 Nisan Kutlu Olsun | Türk Tarım Orman Sendikası

İSTANBUL, 23 NİSAN 2025 – Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından TOKİ’nin Arnavutköy’deki sosyal konut projesi ile ilgili paylaşım yaptı.

“Anlattık ama anlamamakta ısrar ediyorlar. Söyledik ama dinlemiyorlar. İstanbul’da 24 bin dar gelirli ailemiz ev sahibi olacak diye uykuları kaçtı, huzurları bozuldu.” ifadelerine yer veren Kurum, millete bir söz verdiklerini, konut sorununu çözüp, dar gelirli aileleri ev sahibi yapacaklarını söylediklerini belirtti.

Kurum, şimdi verilen sözleri yerine getirdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

“‘Bu Kanal İstanbul Projesidir.’ diyorlar. Göz göre göre yalan söylüyorlar. Arnavutköy’deki çalışma, 250 bin konutluk Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesinin bir parçasıdır. TOKİ bu konutları dar gelirli vatandaşlarımız için yapmaktadır. Vatandaşlarımız başvurularını yapmış, kuralar çekilmiş, konutların başvuru bedelleri de ödenmiştir. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ‘O konutlar Araplara satılacak.’ iftirasını atıyorsunuz. Milletimizin gözünün içine baka baka yalan söylüyorsunuz. O 24 bin konutun sahibi bellidir. Hepsi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır, hiçbiri yabancı değildir. Ama bu iftiradan da bir kez daha anlıyoruz ki siz bu ülkeye de bu millete de çok yabancısınız. İflah olmaz yalanlarınızla ne vatandaşımızı kandıracak, ne de bizi engelleyebileceksiniz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.