enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:58 Ülke Profili: Lübnan
07:50 Başkent Ankara 2026 yılında Türk dünyasının birçok kültürel ve turistik faaliyetlerine ev sahipliği yapacak…
07:38 TeklifimGelsin’de kredi başvuru hacmi bu yıl içinde 3,5 kat artarak 41 milyar TL seviyesine ulaştı
07:36 Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri Euronews’e konuştu: Türk devletleri AB ile ticari ilişkilerini geliştirmeye çalışıyor
07:34 Dışişleri: İsrail meclisinin Batı Şeria’nın ilhakına yönelik attığı adım yok hükmündedir
07:28 Polonya’nın AB Göç Paktı’ndan Muafiyet Tartışması: Dayanışma mı Ayrıcalık mı?
07:27 Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni
07:26 Almanya’da Doğuş Çay’ın form sınıfı çayları, “danthron” adlı yasaklı madde içerdiği tesbit edildi…
07:26 “KKTC Cumhurbaşkanlığı Seçimleri; Doğu Akdeniz Dengesi ve Jeopolitik Yansımalar”
07:20 Ömer Çelik: İsrail’in barbar kararını tümüyle reddediyoruz
07:17 Türkiye, iki şehriyle ilk 30’a girerek dünya gastronomi liginde güçlü bir yer edindi…
07:17 Girişim Koçu Özgül ÖZTÜRK: Kadın çiftçiler geleceği ekiyor
07:04 Özel haber: AB, Mısır’a 75 milyon euroluk mali destek paketini açıklayacak
07:00 Trump Macaristan’daki zirve planını iptal etti: Putin ile ‘boşa giden bir toplantı’ istemiyorum
00:16 Türkiye’nin Enerjide Çeşitlilik ve Arz Güvenliği Stratejisi
08:39 Batı’ya Uzak, Belirsizliğe Yakın: Gürcistan’da Kırılma Dönemi mi?
07:55 Gazeteci İlhan KARAÇAY: Gazeteciliğin Talihsizliği ve Vefasızlık!
07:48 Güne başlarken, şirketlerin sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişimler, öne çıkan projeleri neler?
07:47 İsrail Gazze’deki vahşetin görülmesini istemiyor
07:41 Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’na, 246 subay alınacak…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Karaismailoğlu Azerbaycan’da

Bakan Karaismailoğlu Azerbaycan’da
31.05.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de. Bakan Karaismailoğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘TRT Haber‘den aktardığı AA’nın haberine göre, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, iki ülkenin ulaştırma alanında katettiği mesafeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karabağ Savaşı’ndan sonra bölgede ulaştırma alanının öneminin arttığını ve iki ülkenin bu alanda geçmişten gelen işbirliği tecrübesine dikkat çekti.

Ulaştırma projeleri ele alındı

Aliyev, bölgede “Zengezur” koridoru üzerinde çalışıldığını belirterek, bu koridor sayesinde Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni bir bağlantı sağlanacağına işaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu da Azerbaycan’la Türkiye arasında ulaştırma ve demiryolu alanında devam eden projelere ilişkin son durumu paylaştı.

Aliyev’e fetih sureli kılıç

Karaismailoğlu, Aliyev’e Karabağ zaferini sembolize eden, üzerinde Fetih suresinden ayetlerin yazılı olduğu kılıç hediye etti.

Bakan Karaismailoğlu Azerbaycan’da

Hediye için teşekkür eden Aliyev, kılıcın “barış kılıcı” olduğunu söyledi, Karaismailoğlu da “Bunu görünce barış da olur” yanıtını verdi.

Bakan Karaismailoğlu ayrıca Bakü temasları kapsamında Haydar Aliyev Merkezini ve Karabağ Savaşı’nda Azerbaycan ordusunun Ermenistan ordusundan ele geçirdiği silah ve zırhlı araçların bir kısmının sergilendiği “Savaş Ganimetleri Müzesi”ni ziyaret etti.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 31 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.