enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:44 İletişim Başkanlığı ve Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM) haberler!
12:48 NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Günay Uslu’nun ev sahipliğinde Amsterdam The College Hotel’deydi…
12:10 Girişimcilik Vakfı Fellow ve Challenger Programlarına başvurular için son tarih: 29 Haziran
07:51 TRT1 Televizyon Kanalında reyting rekorları kıran ‘Gönül Dağı’ dizisinde Niğdeli Osman Özcan
07:37 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi
07:33 İzmir’in Çeşme’ye su veren Kutlu Aktaş Barajı’nda seviye yüzde 10’a geriledi, ilçenin yaklaşık 30 günlük içme suyu kaldı.
07:30 Gana uyruklu dağcı Nicholas ACKAH’ın cenazesi, aradan geçen 27 güne rağmen hâlâ Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bekletiliyor.
07:28 Türkiye balistik füze projelerinde daha da hızlanacak
07:25 Basınla buluşan Niğde Belediye Başkanı Özdemir, Niğde’nin dönüşümüne dair önemli bilgileri paylaştı.
07:21 Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Bungalov Tatili vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
07:06 Meclis’e Sunulacak Yasa Teklifi Zeytinlikleri, Korunan Alanları ve Kültürel Varlıkları Tehdit Ediyor
07:03 UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı: Dünyanın gözü Sakarya’da olacak
07:02 ABD, İsrail’in İran saldırılarına katılacak mı?
06:55 Kira Artışında Dünya Birincisiyiz!
00:24 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle bugün Türkiye’ye gelecek.
22:08 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 43. yılını kutladı
21:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’e yükselen üç kulübün yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.
21:41 Dışişleri: Netanyahu ve iş birlikçileri adil şekilde yargılanmalı
21:31 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının sözleri Nazi zihniyetinin temsilcisidir
21:19 Ermenistan Başbakanı Paşinyan’dan Türkiye’ye ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bahçeli’den Akşener’e: Eve dön çağrımız hala geçerli

Bahçeli’den Akşener’e: Eve dön çağrımız hala geçerli
25.12.2020
A+
A-

TÜHA HABER / MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Eve dön çağrımız hala geçerlidir” çağrısında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu.

“Ciddiyetsiz ve itibarsız bir teklif”

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masa teklifine, “Bizim açımızdan ciddiyetsiz ve itibarsız bir teklif” diye yanıt verdi.

Bahçeli Akşener’e “Muhatabına masa kur demedik, evine dön dedik, hala zaman vardır, bu önerimiz geçerliliğini korumaktadır. Diyorum ki, dön evine, bitsin bu çile” çağrısı da yaptı.

“Kararı tanımıyoruz, milli vicdanda hükümsüzdür”

Bahçeli, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) Selahattin Demirtaş kararıyla ilgili şunları söyledi:

“Kararı tanımıyoruz, takmıyoruz, milli vicdanda hükümsüzdür. HDP açılmamak üzere kapatılsın dedik, bu kararımızın arkasındayız. Hazine yardımlarının terör örgütüne gitmesini istemiyoruz. Milli iradeye ve Türk mahkemelerine hakareti reddediyoruz, hiç kimse bize masal anlatmasın. Biz TBMM’de terörist görmek istemiyoruz. HDP sözcülerinin TBMM’de ortaya koyduğu görüşler, tavırlar dikkate alındığı vakit dağda temizlenen terör, Meclis’te de temizlenmelidir. Ne ABD’nin yaptırımları ne Avrupa Birliğinin yaptırım tehditleri ne FETÖ’nün ayak oyunları ne PKK’nın kanlı emelleri ne Yunan tahrikleri ne Fransız tacizleri ne Ermeni kumpasları ne de zalim senaryoları bize sökmeyecek, işlemeyecektir.”

‘Cumhur İttifakı Türkiye’dir, milli mücadeledir’

Cumhur İttifakı’nın Türkiye ve milli mücadele olduğunu aktararak, “Türkiye’de demokratik hukuk devletinin gelişip yerleşeceğine, insan hakları standartlarının yükseleceğine samimiyetle inanıyoruz. Böyle bir yükselişi ancak MHP ile AK Parti’nin yapacağını düşünüyoruz. Cumhur İttifakı 2023’te tekrar iktidar olacaktır” dedi.

“Seçimler zamanında yapılacak, kimse boş hayale kapılmasın”

Bahçeli, erken seçim iddialarıyla ilgili de şunları söyledi:

“Seçimler zamanında yapılacak, kimse boş hayale kapılmasın. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

[TÜHA Haber Ajansı, 25 Aralık 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.