enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:36 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:52 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:38 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:35 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:18 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:13 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı…
00:03 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:01 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
00:01 Bakan Tunç: Sanal Bahis aile bütünlüğünü tehdit ediyor
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Türk askerine, Türk Devleti’ne karşı ayaklanan şehit değil haindir”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Türk askerine, Türk Devleti’ne karşı ayaklanan şehit değil haindir”
20.12.2023
A+
A-

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Türk askerine, Türk Devleti’ne karşı ayaklanan şehit değil haindir. Haine şehit deyip devlete ayaklanmayı teşvik eden de haindir!” açıklamasını yaptı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiBağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Türkiye Cumhuriyetine karşı isyan hareketi başlatan Şeyh Said için ‘şehit’ ifadesini kullanan Halil Konakçı isimli imama tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Türk askerine, Türk Devletine karşı ayaklanan şehit değil haindir. Haine şehit deyip devlete ayaklanmayı teşvik eden de haindir!” dedi.

Resim önizlemesi

[Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş]

“Sizin imam dediğiniz Hatay’ı peşkeş çeken mi?”Atatürk düşmanlığı ile bilinen Halil Konakçı Hatay için ise “keşke Fransızlarda kalsaydı” anlamına gelecek ifadeler kullanmıştı.BTP lideri bu sözlere de dikkat çekici bir cevap vermiş ve “Sizin imam dediğiniz Hatay’ı peşkeş çeken mi?” sorusunu sormuştu.Hüseyin Baş’ın bu sözleri BTP’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.Bu adamlar yüzünden insanımız dinden, özünden soğudu!Hüseyin Baş videoda, “Bunların hiçbiri bu vatanın evladı değildir, bunların hepsinin bağlı olduğu kuklanın ipinin başında bir el vardır. Bu adamlar yüzünden insanımızı dinden soğuttular, bu adamlar yüzünden insanımızı özünden soğuttular” dedi.

İşte BTP liderinin o açıklamaları;

Bu kadar vatanperver, bu kadar Atatürkçü İnsanın olduğu, hocanın olduğu, imamın olduğu bir ülkede sizin imam dediğiniz Hatay’ı peşkeş çeken mi, o karaktersiz mi? Bu kadar imamın olduğu, bu kadar güzel hocanın olduğu ülkede sizin hoca dediğiniz, imam dediğiniz, ‘Kız çocuklarının okuması haram’ diyen şarlatanlar mı? Atatürk’ü seven, O’nun idealinde yürüyen, O’nun ile birlikte Meclis’i dualarla açan imamların, hocaların olduğu ülkede sizin imam dedikleriniz Cumhuriyetle savaş eden şarlatan ahlaksızlar mı?“Bunların hiçbiri bu vatanın evladı değildir”Bunların hiçbiri bu vatanın evladı değildir, bunların hepsinin bağlı olduğu kuklanın ipinin başında bir el vardır. Yüz yıldır bu ülkede bu böyle… Sadece yüz yıldır değil Osmanlı coğrafyasında 300 senedir bu böyle… Bu adamlar yüzünden insanımızı dinden soğuttular, bu adamlar yüzünden insanımızı özünden soğuttular. Bundan büyük hainlik olur mu? Sizin hiçbiriniz hoca değilsiniz, hepiniz şarlatansınız. Bu milletin bu milletin karnı sizin yalanlarınıza tok efendim. Hiçbirinizin hiçbir önemi yok.Diyanet’e çağrı; Ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartarBuradan bir çağrı yapıyorum; başta Diyanet’e… Herkes aklını başına alsın. Bakın bu gittiğiniz yol yol değil. Hizmet ettiğiniz o insanlar, o yapılar var ya önce bizi bu ülkeden sürerler, önce bize bu ülkede yaşama hakkı bırakmazlar sonra sanmayın ki size bırakırlar, sizi de yollarlar. Hani güzel bir laf vardır, ‘Ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar’ diye. İşte gün gelir bunun bedelini siz ödersiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.