enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:33 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:58 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:34 Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde 2025’te yanan orman alanı 1 milyon 34 bin hektara ulaşarak kayıtlardaki en büyük kayıp oldu.
00:04 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:03 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:03 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:02 Corendon Airlines, 2025 yılı uçuş verilerini kamuoyuyla paylaştı.
00:01 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
00:00 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
08:47 Demir-Çelik sektöründen Türkiye ihracatına 2.3 milar dolarlık güçlü katkı
08:38 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 180 kültür varlığı 2025’te Türkiye’ye iade edildi
08:36 Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Spor Gücü Kır Koşusu Takımını Kabul Etti
08:04 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
07:58 Güzelliğin Karanlık Yüzü: Denetimsiz Estetik
07:46 Hatay Sörf Merkezi LC Waikiki sponsorluğunda yılın son sörf şenliğini gerçekleştirdi
07:19 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
07:19 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
07:06 İletişim Başkanı Duran, İstanbul’da1 Ocak’ta sabah namazının ardından yapılacak Filistin’e destek yürüyüşü için çağrıda bulundu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ayşenur Arslan’ın daha ne yapması lazım!

Ayşenur Arslan’ın daha ne yapması lazım!
31.03.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / STAR Gazetesi yazarı ve TRT I Ana Haber Sunucusu Ersoy DEDE, Ayşenur Arslan’ın beyin ölümünün seneler önce gerçekleştiği halde televizyon makinesine bağlı olarak yaşamını sürdüren bir kadın olduğunu söylüyor.

Ersoy DEDE, ‘Ayşenur Arslan’ın daha ne yapması lazım!‘ başlıklı köşe yazısında, geçenlerde akıllara ziyan bir yorum yaptığını hatırlatıyor.

Ayşenur Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın savaşı istediğine inandığını belirterek, “…Rusya-Ukrayna Savaşı’nı bekleyen biri vardıysa o da Erdoğan’dı diye düşünüyorum. Çünkü küçük damadının Selçuk Bayraktar’ın ürettiği, İHA’lar SİHA’lar son bir iki yıl içinde hatta müthiş patlama yapmıştır satış ihracat anlamında…” dedi.

Ersoy DEDE, “Bu normal şartlar altında rasyonel zekâyla cevap verilebilecek bir değerlendirme değil. Söylesen karşılığı yok yani… Ama asıl ürkütücü olan, bu sözlerin hâlâ bir alıcısı var ki, bu insanlar bu saçma sapan çıkışlarıyla varlıklarını devam ettirebiliyorlar…” diyor

**

STAR Gazetesi yazarı DEDE, “Rusya’nın Ukrayna müdahalesi sırasında Türkiye’nin ortaya koyduğu diplomatik tavır ve üstlendiği misyon bu denli apaçık ortadayken, çıkıp da, adı sanı Türk gibi olduğu halde hangi servislerin sufleleriyle konuştuğu belli olmayan bu insanların bu sözleri sarf edebilmesi, ne kadar ‘hoşgörülü’ olduğumuzun da göstergesi bence… ABD takdir ederken, Rusya ‘başka muhatap tanımam’ derken, Ukrayna, ‘Türkiye garantör olsun’ diye bas bas bağırırken, “…Damat Siha satacak o yüzden savaş çıkmasını isterler…” türü bir yorum için söyleyecek söz bulamıyorum…” diye dile getiriyor.

**

Gazeteci Ersoy Dede kimdir? Ersoy Dede biyografisiErsoy DEDE, şöyle devam ediyor:

“Bakın buradan açıkça ifade ediyorum… Ayşenur Arslan ve türevleri artık çok açık bir güvenlik sorunudur… Her gün yüzlerce insanın öldüğü, sivil yerleşim yerlerinin, hastanelerin vurulduğu bir savaş için çıkıp da, “… Türkiye SİHA satmak için bu savaşı kışkırtmıştır…” anlamına gelen bir konuşma Türk televizyonlarında yapılamaz… Yapılamaz… Şöyle ifade edelim… Hangi televizyon yorumcusu, (üstelik açıkça gerçek böyleyken) çıkıp da bir Amerikan kanalına; “… Irak’a, Afganistan’a girme nedenimiz, daha çok silah satmak…” diyebilir… İnsan canı bu insan hayatı… İnsanlar ölüyor hanımefendi… Sizin gırgır şamata içinde dalga geçerek “… damat…” falan diye anlattığınız bu hikayede, çocuklar yetim kalıyor, kadınlar dul… Milyonlarca insan mülteci durumunda… Böyle trajik bir tabloya, Türkiye’nin neden olduğunu iddia etmek basit bir yalanlamayla geçiştirilemeyecek kadar ciddi… Üstelik her geçen gün skandallarına bir yenisini daha ekliyor ve hepimiz sessizce seyrediyoruz… RTÜK Başkanı Sayın Ebubekir Şahin dışında Halk Tv’nin düşmanlık kokan bu yayınlarına açıkça tepki gösteren yok. Kimse kusura bakmasın… Bu hanımefendinin sözlerini ‘demans’ diye izah etmeye çalışan da varsa onlar da bu suça ortaktır… Ben ne zaman ; “… bu kadının ağzından çıkanı kulağı duyuyor mu?” desem, yanımda birileri, “… aman onu duymazdan/görmezden gel, demans galiba, boşver gitsin…” diyor… Onu boşver, bunu boşver… Nereye kadar…”

**

“Bakın hemen unuttunuz değil mi?.. Daha bir ay olmadı, kahraman Türk Mukavemet Teşkilatı için ‘suikastçı örgüt’ demişti..” diye hatırlatmada bulunan STAR Gazetesi yazarı DEDE,  “Ne oldu?.. HDP’nin, terör örgütü PKK’nın saldırıları neticesinde güç kazandığını hatırlatıp, CHP’nin de silahlanması gerektiğini söylemişti… Uludere’de daha neyin ne olduğu belli olmadan devleti insanlığa karşı suç işlemekle itham etmişti… Ve başka neler neler… Daha ne kadar bizim ekranımızdan bize karşı operasyon çekmesine müsaade edilecek bu kişinin, ben merak ediyorum…” diyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 31 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.