enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Aon, Formula 1 takımı Scuderia Ferrari HP’nin sponsoru oldu

Aon, Formula 1 takımı Scuderia Ferrari HP’nin sponsoru oldu
20.09.2025
A+
A-

* Aon, Formula 1’in en köklü takımlarından Scuderia Ferrari HP ile uzun süreli bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Monza’daki İtalya Grand Prix’siyle başlayan iş birliği; hız, inovasyon ve takım ruhu gibi aynı değerlere sahip iki markayı bir araya getirmesi açısından önem taşıyor.

* İşte detayı!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

SEZİN BULUM2018'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter Novelli

Haber* Sezin BULUM

İSTANBUL, 20 EYLÜL 2025 -Marjinal Porter Novelli ’den Sezin BULUM’un haberine göre, Analitik veriler ışığında Risk Sermayesi ve İnsan Sermayesi konularında müşterilerine hizmet veren Aon plc (NYSE: AON), Formula 1’in bugüne kadar aralıksız yarışan ve en başarılı takımı Scuderia Ferrari HP ile uzun süreli resmî iş ortaklığı anlaşması imzaladığını açıkladı.

Sponsorluk, Formula 1’in en eski ve ikonik yarışlarından biri olan Monza’daki İtalya Grand Prix’si ile başladı. “Hız Tapınağı” olarak da bilinen ve Ferrari’nin ev sahibi olduğu pistte mükemmellik, hız, inovasyon ve takım çalışması başarıyı getiriyor. Bu değerler, Aon’un müşterilerine risk ve insan sermayesi konularında daha iyi kararlar alabilmeleri için yenilikçi ve veriye dayalı çözümler sunma konusundaki kararlılığını da yansıtıyor.

Yeni sponsorluk, Aon’un golfte Ryder Cup, PGA TOUR, LPGA Tour organizasyonları ve İrlanda Kadın Rugby Takımı’nı kapsayan mevcut sponsorluk programı kapsamında hayata geçiriliyor.

Selda Oknas Tanbay iş hayatının mega trendlerini açıkladı - Dijital Haber | İş Dünyasının Haber Merkezi İş Dünyası, Şirketler, Son Dakika - Dijital Haber

Konuyla ilgili açıklama yapan Aon Türkiye Eş-CEO’su Selda Oknas Tanbay, “Scuderia Ferrari HP gibi dünyaya mal olmuş saygın bir markayla olan iş birliğimiz hepimizi gururlandırıyor. Ferrari ile aynı takım ruhunu, sarsılmaz kararlılığı, sürekli hazır olmayı, en iyi sonuçları elde etme arzusunu ve her gün yaptığımız işe duyduğumuz tutkuyu simgeleyen kırmızı rengin anlamını paylaşıyoruz.” dedi.

Aon, Scuderia Ferrari HP’nin resmî ortağı olarak, mükemmellik ve inovasyon kültürünü teşvik eden girişimlerde marka ile iş birliği yapacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.