enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:20 Sanayide kullanılan su nereden geliyor
09:19 6 kıtaya karavan satıyor
09:17 Kaspersky uzmanları, kullanıcıların kişisel verilerini çalmak amacıyla oluşturulan sahte internet siteleri konusunda uyarıyor.
08:29 Genel Ticaret Sistemi’ne (GTS) göre ihracat, yüzde 8 artışla 20 milyar 537 milyon dolara çıktı
08:13 Kocaeli Ticaret Odası’dan dünya pazarlarına davet; Co-Matching İkili İş Görüşmeleri
07:59 Türkiye akaryakıt sektörünün geleneksel lideri Petrol Ofisi Grubu 17. kez zirvede
07:53 AÇEV, bir kez daha çocuklar için kıtaları aşmaya hazırlanıyor
07:33 Gergerlioğlu, “Kocaeli halkına trafiği çileye çeviren Siyonist destekçisi Safiport kapatılmalıdır!”
07:33 Azerbaycan: Uluslararası Barış ve İstikrarın Teşvik Edilmesi
07:32 NİZİP İŞ DÜNYASINDAN TÜRKİYE’YE İHRACAT BAŞARISI
07:27 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Bu Yağma Düzenine, Bu Adaletsizliğe, Bu Yandaş Düzene Son Vereceğiz!”
07:22 Ege Genç İş İnsanları Derneği’nden (EGİAD): Güncel SGK Uygulamaları ve Geleceğin Çalışma Biçimleri
07:10 Biyoçeşitliliğin Korunması için Herkes Harekete Geçmeli!
07:09 Yaz Geldi, Risk Arttı: Orman Yangınlarına Karşı Hazırlıklı mıyız?
06:25 Demokrat Parti Sözcüsü Altıntaş: “Türkiye Yangın Yeri, Yönetim İhmalkâr ve Savrulmuş Hâldedir”
05:45 Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
03:34 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko’dan Tarım Bakanı’na Sert Tepki: “Pestisiti Gizlemek, Milleti Zehirlemeye Ortak Olmaktır!”
10:28 Kocaeli’nin Kartepe Belediyesi’nden Taraklı Yangınına Müdahale Desteği
07:51 Yenidoğan Çetesi’ davasında 5. duruşma görüldü
07:43 Rusya Haziran ayında Ukrayna’ya 5.337 insansız hava aracı fırlattı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Altun: Daha fazla insani dram yaşanmaması için çözüm istiyoruz

Altun: Daha fazla insani dram yaşanmaması için çözüm istiyoruz
15.03.2022
A+
A-

ANKARA – TÜHA HABER / İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’nin, Rusya-Ukrayna savaşını durdurmak için yürüttüğü diplomasiye dikkat çekerek, “Türkiye’nin politik duruşu ve diplomatik çabası, bölgedeki barış ve istikrar sağlanmasının hizmetindedir” ifadesini kullandı.

İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından İngilizce paylaşımda bulundu. Paylaşımında, Türkiye’nin, Rusya-Ukrayna krizinin çözümü için gösterdiği çabayı anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yürüttüğü barış diplomasisine dikkat çeken Altun, “Daha fazla insani dram yaşanmasını önlemek için mümkün olduğu kadar kısa sürede bir çözüm bulmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin, ateşkes konusunda Almanya ve diğer NATO müttefikleriyle aynı düşündüğünü belirten Altun, kriz boyunca Ukrayna’ya askeri, siyasi ve insani destek sağladıklarını hatırlattı.

Ukrayna’nın bağımsızlığı konusunda Türkiye’nin tavrı net

Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, hiçbir millete fayda sağlamayan ihtilafların çözümü için çalışmaya devam edeceğini dile getirerek, Ukrayna’nın toprak bütünlüğü ve bağımsızlığı konusunda Türkiye’nin tavrının net olduğunu bir kez daha vurguladı.

[TÜHA Haber Ajansı, 15 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.