enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:05 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:55 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:38 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:35 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
11:29 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
10:00 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:14 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:48 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
12:57 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
22:31 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:07 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:01 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:11 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
10:04 Yurt genelinde sıcaklıklar artıyor
09:30 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
19:24 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Almanya’da iki kadına cinsel saldırıda bulunarak yamaçtan kayalıklara iten şüpheli yakalandı

Almanya’da iki kadına cinsel saldırıda bulunarak yamaçtan kayalıklara iten şüpheli yakalandı
16.06.2023
A+
A-

Alman polisinin açıklamasına göre 30 yaşındaki şüpheli adam, 21 ve 22 yaşlarındaki kadın turistleri şatonun manzarasını sunan bir patikaya çekti.

TÜHA / TÜRKUAZ Europe İnternational News Agency

Almanya’nın güneyindeki Neuschwanstein Şatosu yakınlarında iki kadına cinsel saldırıda bulunan, ardından kadınları dik bir yamaçtan aşağı iten bir şühheli gözaltına alındı. Yamaçtan aşağı kayalıkların üzerine düşen kadınlardan birinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Olay çarşamba günü öğleden sonra Neuschwanstein Şatosu yakınlarında meydana geldi. AP haber ajansına göre saldırgan erkek ve saldırıya uğrayan kadınlar ABD vatandaşı.

Alman polisinin açıklamasına göre 30 yaşındaki şüpheli adam, 21 ve 22 yaşlarındaki kadın turistleri şatonun manzarasını sunan bir patikaya çekti.

AP Photo[Kadınların saldırıya uğradığı yer Almanya’da oldukça popüler bir turistik nokta AP Photo]

Açıklamada adamın daha sonra genç kadınlardan birine fiziksel saldırıda bulunduğu ve dik yamaçtan aşağı ittiği belirtildi.

Diğer kadına da cinsel saldırıda bulunan adamın, daha sonra ikinci kadını da yaklaşık 50 metrelik yamaçtan aşağı ittiği ortaya çıktı.

Dağ kurtarma ekipleri tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadınlardan biri tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti. 22 yaşındaki arkadaşının ise tedavisinin sürdüğü açıklandı.

Olaydan sonra kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, gözaltına alınan şüphelinin yüzünde çizikler olduğu görüldü.

AP Photo[Saldırganın ABD vatandaşı olduğu açıklandı. Gözaltına alınan saldırgan hakkında cinayet soruşturması açıldı. AP Photo]

Videoyu çeken görgü tanığı Eric Abneri, AP’ye yaptığı açıklamada “Tek bir kelime bile etmedi. Ağzını açmadı.” dedi

Abneri, “Dürüst olmak gerekirse, birilerinin hâlâ hayatta olmasına çok şaşırdım” diyerek uçurum tehlikesine dikkat çekti.

Zanlı hakkında cinayet, cinayete teşebbüs ve cinsel suç şüphesiyle soruşturma yürütülüyor.

Güney Bavyera’da Avusturya sınırına yakın bir konumda bulunan Neuschwanstein, Almanya’nın en popüler turistik mekanlarından biri.

Ek kaynaklar • AP
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.